Αποκαλύψεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας: Μιλούν με τις καταθέσεις τους οι γιατροί

Η Ρούλα Πισπιρίγκου υποβάλλει αίτημα αποφυλάκισης

Must Read

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η έρευνα για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, με ανακρίσεις και μαρτυρίες αμέσως μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία και κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 9χρονης.

Σήμερα «ανοίγει» και επίσημα το κεφάλαιο των καταθέσεων των γιατρών από τα τρία νοσοκομεία που είχε νοσηλευτεί η 9χρονη. Η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα ερευνά την υπόθεση, και καλεί για καταθέσεις όσους γιατρούς εξέταζαν και φρόντιζαν τη μικρή. Σήμερα την πόρτα της ανακρίτριας θα περάσουν δύο θεράποντες γιατροί, οι οποίοι μπορούν να φέρουν κρίσιμα στοιχεία στην ανακριτική διαδικασία.

Έρχονται εξελίξεις;

Παράλληλα με τις καταθέσεις, εντός της ημέρας δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εξελίξεις σχετικά με την ανάσυρση του τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας. Την ίδια ώρα, η ανακρίτρια αναμένει και τις απαντήσεις από τα εγκληματολογικά για τις οκτώ συσκευές κινητών της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατασχέθηκαν μετά από δική της εντολή στο σπίτι της στην Πάτρα.

Καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης

Αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσει και επίσημα σήμερα η κατηγορούμενη, σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος, κάνοντας λόγο για κενά στη δικογραφία τόσο για το αν υπήρχε κεταμίνη στο νοσοκομείο Παίδων, Αγλαΐα Κυριακού, όσο και για τον ακριβή χρόνο θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας.

Στο επίκεντρο ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς

Βήμα βήμα κινούνται οι Αρχές προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος για το θάνατο της γυναίκας που είχε στην κατοχή της το σπίτι όπου διέμεναν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης. Μάλιστα, αναμένεται και το αίτημα για αποσφράγιση του διαμερίσματός της 69χρονης.

Διαβάστε ακόμα:

Οι τρίχες των μαλλιών της Τζωρτζίνας θα ρίξουν «φως»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This