Δολοφονία Καρολάιν: Καταιγιστικές εξελίξεις από τις καταθέσεις των μαρτύρων

Τι θα πουν οι γονείς της άτυχης 20χρονης

Must Read

Συνεχίζεται η δίκη του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος έφτασε λίγο μετά τις 08.30 στα δικαστήρια όπου και θα ξεκινήσει η αποδεικτική διαδικασία με την κατάθεση των αστυνομικών που συμμετείχαν στις έρευνες για τη διαλεύκανση της ανθρωποκτονίας της 20χρονης.

Σήμερα ο πιλότος θα έρθει αντιμέτωπος με τους ανθρώπους που επιχείρησε να ξεγελάσει, και που για μέρες τους έλεγε να «ψάξουν να βρουν τους Γεωργιανούς ληστές που μπήκαν τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου του 2021 στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά». Στην δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχουν κληθεί συνολικά 14 μάρτυρες κατηγορίας.

Οι γονείς της Καρολάιν αρνούνται να αντικρίσουν τον πιλότο

Στον κατάλογο των μαρτύρων είναι και οι γονείς της Καρολάιν, οι οποίοι ωστόσο πιθανότατα δεν θα σταθούν απέναντι τον 34χρονο και θα εκπροσωπηθούν από τον συνήγορό τους. Στην δίκη, για πρώτη φορά σε υπόθεση ανθρωποκτονίας με παράλληλη θανάτωση ζώου, στέκονται απέναντι στον κατηγορούμενο το φιλοζωικό Σωματείο από το οποίο υιοθετήθηκε από την 20χρονη το σκυλάκι, αλλά και η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία, τις παραστάσεις των οποίων, για την βάναυση θανάτωση της σκυλίτσας Ρόξυ, έκανε δεκτές το δικαστήριο.

Διαβάστε ακόμα:

«Μακάρι να έπιανα στα χέρια μου τη νυφίτσα» – Γιατί δεν θα παραστεί στη δίκη ο πατέρας τη Καρολάιν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This