«Μακάρι να έπιανα στα χέρια μου τη νυφίτσα» – Γιατί δεν θα παραστεί στη δίκη ο πατέρας τη Καρολάιν

Τι δήλωσε για τον δολοφόνο του παιδιού του ο Ντέιβιντ Κράουτς

Must Read

Με αφορμή την έναρξη της δίκης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που ομολόγησε ότι έπνιξε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν και σκηνοθέτησε υποτιθέμενη ληστεία, στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά, ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας, παραχώρησε συνέντευξη στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Ο βρετανικής καταγωγής Ντέιβιντ Κράουτς, προσπαθεί εδώ και ένα χρόνο να συνειδητοποιήσει ότι δεν δει ποτέ ξανά το χαμόγελο του μονάκριβου παιδιού του, ενώ η μόνη παρηγοριά που του έχει μείνει, είναι η εγγονή του, η δύο ετών Λυδία.

Αναγνωστόπουλος ντοκιμαντέρ

«Μακάρι να μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου αυτή τη νυφίτσα», δήλωσε πατέρας της Καρολάιν, για τον γυναικοκτόνο πιλότο, ο οποίος έπαιζε θέατρο επί 37 ολόκληρες ημέρες, κοροϊδεύοντας το πανελλήνιο.

Ο χαροκαμένος πατέρας σχολίασε την υπερασπιστική γραμμή που θα προβάλλει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, κατά την οποία θα ισχυριστεί ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα επειδή η Καρολάιν είχε βίαια ξεσπάσματα σε βάρος του.

«Ξέρω ότι ο Μπάμπης θα χρησιμοποιήσει ως υπερασπιστική γραμμή το γεγονός ότι η Καρολάιν τον προκάλεσε κι ότι ο ίδιος ενέργησε στο πλαίσιο της αυτοάμυνας» δήλωσε ο πατέρας της 20χρονης και εξήγησε ότι δεν θα παραστεί στο δικαστήριο γιατί η υγεία του δεν του το επιτρέπει.

«Την ώρα της δίκης, εγώ θα είμαι στο σπίτι και θα προσέχω τη μικρή Λυδία» δήλωσε στην εφημερίδα. Παρούσα στη δίκη θα είναι η σύζυγός του και μητέρα της Καρολάιν, με την οποία ο συνταξιούχος μηχανικός μένει μόνιμα στην Αλόννησο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This