Αν μπορεί να πάρει τα χάπια της Τζωρτζίνας άλλο άτομο, ρωτούσε γιατρό η Ρούλα Πισπιρίγκου!

Τα αποκαλυπτικά τηλεφωνήματα μετά τον θάνατο της εννιάχρονης

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και μετά από τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη (και την καθυστέρηση στην ενημέρωσή τους πως κάτι συμβαίνει), η εννιάχρονη Τζωρτζίνα άφησε την τελευταία της πνοή.

Η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως για το θάνατο της κόρης της, ήταν αυτή που καθυστέρησε να ενημερώσει τους γιατρούς και ήταν η μόνη παρούσα στο θάλαμο του παιδιού την ώρα που άρχισε να του δίνει το τελειωτικό χτύπημα η ουσία κεταμίνη, η οποία είχε χορηγηθεί στη μικρή από την 33χρονη, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας τηλεφώνησε ατάραχη στην Πάτρα, στο γιατρό της εννιάχρονης, ο οποίος γνώριζε το ιστορικό της και με μια τυπική ενημέρωση του μετέφερε ότι το παιδί είχε πεθάνει.

Ένα από τα κινητά της 33χρονης αποκάλυψε τις κινήσεις της μετά την είδηση του χαμού του παιδιού της και σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η εφημερίδα, η ενημέρωση του γιατρού στην Πάτρα έγινε χωρίς καμία αιτιολογία και χωρίς να ειπωθεί κάτι άλλο.

Το σοκαριστικό είναι, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να τον ρώτησε αν τα καταπραϋντικά χάπια που είχαν συνταγογραφηθεί στην Τζωρτζίνα για την εγκεφαλοπάθεια μπορεί να τα πάρει άλλο άτομο! Επίσης, του είπε πως η αιτία θανάτου της μικρής είναι απροσδιόριστη και η ιατροδικαστική εξέταση θα δώσει τις απαντήσεις!

Και όλα αυτά χωρίς καμία φόρτιση, χωρίς ίχνος συγκίνησης, χωρίς ίχνος θλίψης ή οργής, λες και μιλούσε για ένα άλλο παιδί και όχι το δικό της (το τρίτο κατά σειρά) που είχε χαθεί…

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This