Η Ρούλα Πισπιρίγκου πήγαινε σε τεχνικό υπολογιστών για να διαγράφει τις αναζητήσεις της!

Εντοπίστηκε και θα κληθεί να καταθέσει ο τεχνικός – Η εξομολόγηση της 33χρονης στον Κορυδαλλό

Must Read

Πολύ κοντά στην άκρη του ηλεκτρονικού νήματος της υπόθεσης της δολοφονίας της Τζωρτζίνας βρίσκονται οι Αρχές μετά και τις αποκαλύψεις για τις ηλεκτρονικές αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία είναι προφυλακισμένη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως για τον θάνατο της εννιάχρονης κόρης της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών περιμένουν το επόμενο διάστημα για κατάθεση, έναν τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, ο οποίος αναμένεται να ρίξει φως στις διαδικτυακές αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών και σκευασμάτων που έκανε η 33χρονη.

Ο μεσήλικας κάτοικος Πατρών την τελευταία τριετία δεχόταν συχνά επισκέψεις από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία πίστευε ότι αν διέγραφε το ιστορικό των αναζητήσεών της θα ήταν και καλυμμένη.

Κατόπιν εντολής της, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα ο τεχνικός προχωρούσε σε διαγραφές των ηλεκτρονικών αναζητήσεων και «αποτυπωμάτων» στις συσκευές της. Ωστόσο, ο άνθρωπος αυτός εντοπίστηκε και σύντομα θα κληθεί να πει όσα γνωρίζει.

Την ίδια στιγμή, φέρεται να είναι σε καλό δρόμο η διαδικασία της ανάκτησης των στοιχείων από ηλεκτρονικές συσκευές της Ρούλας Πισπιρίκγκου και όπως λέει πηγή κοντά στην υπόθεση, «θα καταστεί δυνατή η πλήρης ανάκτηση και αξιοποίησή τους».

Εξομολογήθηκε η 33χρονη μέσα στη φυλακή

Όπως αποκαλύπτει περαιτέρω η εφημερίδα «Πελοπόννησος», το Μεγάλο Σάββατο η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να δει τον ιερέα που επισκέφθηκε τις φυλακές Κορυδαλλού έτσι ώστε να εξομολογηθεί, ενώ την Τρίτη του Πάσχα κοινώνησε κιόλας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, ο ιερέας τη διαβεβαίωσε πως «ότι του πει θα μείνει εκεί…», αναφερόμενος στους θανάτους των τριών παιδιών της και η 33χρονη του απάντησε πως δεν σκότωσε τα παιδιά της, με τον ιερέα να της λέει:

«Αν είσαι της θρησκείας, να ξέρεις ότι τον Χριστό τον Σταύρωσε ο κόσμος και μετά ήρθε η Ανάστασή του. Και με σένα έτσι γίνεται. Ο κόσμος σε έχει… σταυρώσει. Κάνε υπομονή».

Καταθέτουν οι γιατροί της Αθήνας

Μετά τις καταθέσεις 25 γιατρών και νοσηλευτών από το νοσοκομείο της Πάτρας, στο γραφείο της 18ης τακτικής Ανακρίτριας θα βρεθούν σήμερα για κατάθεση οι γιατροί των δύο νοσοκομείων της Αθήνας που είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα, του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και του Ωνασείου.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό θα κληθεί να περιγράψει τι ακριβώς συνέβη κατά το διάστημα της νοσηλείας της εννιάχρονης, ενώ η Ανακρίτρια περιμένει να έρθουν στα χέρια της ακόμα δύο εκθέσεις για την υπόθεση.

Μία για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου και τη συμπληρωτική έκθεση για το ηλεκτρονικό απόρρητο, στην προσπάθεια εντοπισμού της διαδρομής της κεταμίνης, της ουσίας που οδήγησε στο θάνατο τη Τζωρτζίνα.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This