Εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας: Η κεταμίνη προέρχεται από νοσοκομειακό περιβάλλον;

Σπάνια παιδί με φλεβοκόμβο πεθαίνει… 6 μηνών!

Must Read

Περίεργη τροπή φαίνεται να παίρνει η ιστορία των μυστήριων θανάτων των τριών παιδιών της Πάτρας. Τα σενάρια παραμένουν πολλά, ενώ τα δεδομένα διαφοροποιούνται μέρα με τη μέρα. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η διάψευση του Εργαστηρίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σχετικά με την πληροφορία αναφορικά με την κεταμίνη που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης είναι «καθαρή φαρμακευτική». Αυτό θα σήμαινε, ότι προέρχεται από το περιβάλλον εντός του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Όμως, είναι κάτι που διαψεύδουν κατηγορηματικά στο ΑΠΘ, αφού σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει «διαχωρισμός» για το ποια ουσία είναι φαρμακευτική ή μη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, κατά το σενάριο, εφόσον αυτός που προμήθευσε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα τη βρήκε στη μαύρη αγορά, θα έπρεπε να έχει δηλωθεί νωρίτερα από κάποιο Νοσοκομείο ή Φαρμακαποθήκη η απώλειά της. Σε διαφορετική περίπτωση, η κεταμίνη έχει βρεθεί και δοθεί μέσα από το νοσοκομειακό περιβάλλον, πράγμα το οποίο θα έδινε νέα πτυχή στην πολύκροτη υπόθεση και θα γεννούσε πολλά νέα ερωτήματα…

Ψάχνουν τη διαδρομή της κεταμίνης

Στο μικροσκόπιο βρίσκονται όλοι οι πιθανοί τρόποι προμήθειας της κεταμίνης. Γιατροί σε όλη τη χώρα, που τα τελευταία 3 χρόνια συνταγογράφησαν τέτοια ουσία, κτηνίατροι που την προμηθεύονται για θεραπείες, διακινητές ναρκωτικών, αλλά και κινήσεις στο διαδίκτυο.

Η κεταμίνη δόθηκε στην Τζωρτζίνα ενδοφλέβια, ώστε να δράσει αμέσως και να θυμίσουμε ότι, σε σχέση με το θέμα, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος είχε δηλώσει: «Έχει μεγάλη σημασία, γιατί έτσι θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε την πιθανή προέλευση της ουσίας. Η έρευνά μας εξακολουθεί να έχει ως επίκεντρο το φονικό όπλο.

Σπάνια παιδί με φλεβοκόμβο πεθαίνει… 6 μηνών!

Οι Αρχές ψάχνουν ακόμη την καρδιά της Ίριδας. Όπως είναι γνωστό, η αγενεσία φλεβοκόμβου είναι μία ασθένεια που σίγουρα προκαλεί τον θάνατο, όχι όμως σε τόσο μικρή ηλικία (6 μηνών) και όχι στον ύπνο ενός παιδιού. Έτσι, τίθεται υπό αμφισβήτηση η ανακάλυψη της «αγενεσίας φλεβόκομβου» και αναμένεται να γίνουν και πάλι ιστολογικές εξετάσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Αντιφάσεις στην κατάθεσή της – Πώς βρέθηκε νεκρή η Ίριδα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This