Δήμητρα Πισπιρίγκου: Αντιφάσεις στην κατάθεσή της – Πώς βρέθηκε νεκρή η Ίριδα

Διαφορετικές ώρες των γεγονότων δίνει η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Must Read

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην κατάθεσή της για το περιστατικό θανάτου της μικρής Ίριδας.

Η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου θεωρείται κρίσιμη για τον θάνατο της μόλις 6 μηνών Ίριδας στην κούνια της στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις Αρχές η Δήμητρα Πισπιρίγκου έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, ενώ ο ΣΚΑΪ μετέδωσε την πρώτη της κατάθεση στις αστυνομικές Αρχές όταν πέθανε το μωρό:

«Περί ώρα 11:30 της σήμερα 21/3/2022 η αδερφή μου και μητέρα του παιδιού, μου ζήτησε να πάω να ξυπνήσω το μωρό για να το ταΐσουμε και μετά να πάμε βόλτα. Μπήκα στο δωμάτιο και πιάνοντας το χεράκι του το ένιωσα παγωμένο. Ενστικτωδώς τότε έπιασα το στήθος του και τότε κατάλαβα ότι δεν ανασαίνει» ανέφερε.

Στην αρχική της κατάθεση, τόνισε ότι βρήκε την Ίριδα νεκρή στις 11:30, μετά δήλωσε ότι το βρήκε στις 10:45, με την αστυνομία να ερευνά αν τελικά το μωρό βρέθηκε στις 10:45, γιατί το ΕΚΑΒ εκλήθη μια ώρα αργότερα.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ανέφερε: «Τρέχοντας πήγα στην κουζίνα και φώναξα στην αδερφή μου για βοήθεια. Ξεκίνησα κατευθείαν Κάρπα και τεχνητή αναπνοή και ζήτησα από την αδερφή μου να έρθει και αυτή να με βοηθήσει για να καλέσω το ΕΚΑΒ. Ώρα 11:37 κάλεσε το ΕΚΑΒ και ώρα 11:42 παρελήφθη από τη μονάδα για μεταφορά για μεταφορά στο νοσοκομείο. Όλο αυτό το λίγο χρονικό διάστημα τόσο εγώ όσο και η αδελφή μου κάναμε συνεχώς μαλάξεις στο μωρό, καθώς και τεχνητή αναπνοή. Στο Καραμάνδειο νοσοκομείο Πατρών που μεταφέρθηκε το παιδί δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Δεν μπορώ να φανταστώ την αιτία που πέθανε το μωρό. Δεν μπορώ να καταλογίσω κάπου ευθύνη».

Δεν αναφέρει πουθενά ότι η Ίριδα είχε ξυπνήσει στις 7:30 το πρωί και πήγε η Ρούλα Πισπιρίγκου να την δει. Αντιφάσεις υπάρχουν και στο αν η Τζωρτζίνα είδε το μωρό νεκρό, καθώς στην αρχή είχε πει ότι το μωρό το είχε δει η 9χρονη, ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι το κοριτσάκι δεν ξύπνησε ποτέ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This