Όλα τούμπα στην υπόθεση βιασμού της 22χρονης στη Χαλκιδική!

Τη βίασε βοσκός και όχι κατάδικος που βρισκόταν σε άδεια; Εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης!

Must Read

Ανατροπή φαίνεται να έχουμε στην υπόθεση του βιασμού μιας 22χρονης σε παραλία της Χαλκιδικής, καθώς η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης ενός βοσκού, το μαντρί του οποίου βρίσκεται κοντά στο σημείο που δέχτηκε την επίθεση η νεαρή γυναίκα!

Σύμφωνα με τα όσα ήταν γνωστά μέχρι τώρα, η νεαρή κοπέλα η οποία εργάζεται σε ξενοδοχείο στην Κασσάνδρα, είχε πάει χθες το μεσημέρι για μπάνιο σε παραλία προτού ξεκινήσει τη βάρδιά της. Εκεί κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα, ο οποίος την ακινητοποίησε και την βίασε.

Για τον βιασμό συνελήφθη ένας 57χρονος κατάδικος (είχε καταδικαστεί σε ισόβια, καθώς το 2007 συνελήφθη για ανθρωποκτονία στην Αθήνα) των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας, ο οποίος βρισκόταν σε άδεια. Ο 57χρονος οδηγήθηκε χθες Τρίτη σε Εισαγγελέα και Ανακριτή και ζήτησε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή.

Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή, υποστήριζε πως είναι αθώος, ενώ φαίνεται να υπάρχει και κατάθεση σωφρονιστικού υπαλλήλου που επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του:

«Την ώρα που καταγγέλλει η νεαρή γυναίκα ότι δέχθηκε την επίθεση ο 57χρονος βρισκόταν μαζί μου στο παράρτημα Ξενοφών στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας και εκτελούσε εργασίες καθαρισμού υπό την επίβλεψή μου. Τον άφησα όμως και για λίγη ώρα μόνο του».




Ο βοσκός για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, μπήκε στο κάδρο των υπόπτων τυχαία και μετά την κατάθεση αυτή και όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1, τα χαρακτηριστικά του όπως τα περιέγραψε η 22χρονη, ταιριάζουν με αυτά του 57χρονου κατάδικου.

Η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου που εκπροσωπεί την οικογένεια της νεαρής κοπέλας, σχολίασε σχετικά: «Χθες εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο άτομο το οποίο ομοιάζει με τον δράστη σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό από ότι πληροφορήθηκα. Αναμένεται αυτή τη στιγμή, δεν έχει συλληφθεί από ότι ξέρω, αναζητείται …  Μίλησα μόλις τώρα με τον αστυνομικό διευθυντή ο οποίος μου είπε επί λέξει ότι η αστυνομία κάνει το καθήκον της. Όλα θα φανούν από τις εργαστηριακές εξετάσεις».

Η 22χρονη από την πλευρά της διεμήνυσε ότι θα σταθεί απέναντι στον δράστη για να τον αναγνωρίσει:

«Παρόλο που παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξεπεράσω αυτό το φριχτό και κτηνώδες συμβάν, εγώ θα σταθώ πρόσωπο με πρόσωπο για ακόμα μια φορά απέναντι στο δράστη για να ταυτοποιήσω το άτομο που μου κατέστρεψε τη ζωή, το οποίο και είδα και άκουσα».

Αυτό που αναμένεται πλέον, εκτός από τη σύλληψη του βοσκού, είναι η ανάλυση του DNA που ελήφθη από τον 57χρονο κατάδικο, αλλά και από τα νύχια της 22χρονης, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει  ταύτιση, ή όχι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This