Χειροπέδες σε 8 διακινητές που μετέφεραν παράτυπους μετανάστες

Must Read

Οκτώ διακινητές, εκ των οποίων ένας 54χρονος Έλληνας και επτά αλλοδαποί, ηλικίας 46, 37, 33, 29, 23, 18 (άντρες) και 19 (γυναίκα) ετών, συνελήφθησαν να εμπλέκονται σε διαφορετικές υποθέσεις παράνομης μεταφοράς και διευκόλυνσης παράνομης εισόδου παράτυπων μεταναστών .

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, συνελήφθη ο 37χρονος καθώς μετέφερε με Ι.Χ., παράνομα, στην ενδοχώρα, έναν παράτυπο μετανάστη.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, συνελήφθησαν δύο δράστες, ηλικίας 23 και 19 ετών, διότι μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα οκτώ παράτυπους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, συνελήφθησαν δύο δράστες, ηλικίας 46 και 29 ετών, διότι ο 29χρονος οδηγούσε Ι.Χ. λειτουργώντας ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 46χρονος, με το οποίο μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις παράτυπους μετανάστες.

Στην τέταρτη περίπτωση, στο νομό Ροδόπης, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, συνελήφθησαν τρεις διακινητές, ηλικίας 54, 33 και 18 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς δεκατεσσάρων παράτυπων μεταναστών.

Συνολικά, κατασχέθηκαν πέντε Ι.Χ., ένα λεωφορείο, 365 ευρώ και 120 Λέβα Βουλγαρίας και κινητά τηλέφωνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This