Ρούλα Πισπιρίγκου για ιατροδικαστικό πόρισμα: «Αρνούμαι κάθε υπόνοια, κάθε υποψία και κάθε κατηγορία»

«Δεν θα μπορούσα να στραφώ ποτέ εναντίον των παιδιών μου για να τους κάνω κακό»

Must Read

Μέσω του δικηγόρου της Όθωνα Παπαδόπουλου, η προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό Ρούλα Πισπιρίγκου σχολίασε τα όσα αναφέρονται στο πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα, ότι η 3,5 ετών Μαλένα και η έξι μηνών Ίριδα (τα δύο πρώτα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθαναν), δολοφονήθηκαν βιαίως μέσω απόφραξης των αεροφόρων οδών (ασφυκτικός θάνατος).

Η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας (εννέα ετών), αρνείται ότι έχει κάνει κακό στα παιδιά της και όπως μετέδωσε το Star, δηλώνει πως έχει διαλυθεί η οικογένειά της:

«Δεν θα μπορούσα να στραφώ ποτέ εναντίον των παιδιών μου για να τους κάνω κακό. Αρνούμαι κάθε υπόνοια, κάθε υποψία και κάθε κατηγορία. Δεν έχω τελέσει τις πράξεις τις οποίες κατηγορούμαι (σ.σ. αναφερόμενη στην Τζωρτζίνα). Έχω χάσει τα παιδιά μου και έχει διαλυθεί η οικογένειά μου. Έχω στερηθεί την προσωπική μου ελευθερία ευρισκόμενη κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού».

Λίγο νωρίτερα, ο Μάνος Δασκαλάκης τήρησε στάση αναμονής καθώς θέλει πρώτα να παραλάβει επίσημα το πόρισμα των ιατροδικαστών και μετά να τοποθετηθεί, έχοντας συγκρίνει και τα άλλα πορίσματα. Κατόπιν, θα δώσει και νέα κατάθεση στις Αρχές.




Η υπόθεση της Πάτρας έχει μπει στην τελική της ευθεία μετά και τις νέες εξελίξεις. Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να κληθεί εκ νέου να καταθέσει ως ύποπτη και για τους δύο θανάτους των κοριτσιών της (σ.σ. αν της αποδοθούν κατηγορίες θα μιλάμε για τριπλό φονικό), ενώ σειρά θα πάρει η Εισαγγελία η οποία θα εκδώσει το ανάλογο, ένταλμα σύλληψης (ή εντάλματα αν υπάρξουν κατηγορίες σε βάρος άλλου ατόμου ή ατόμων).







Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This