«Ρουκέτες» Σφακιανάκη για Πάτρα: «Κι άλλοι κατηγορούμενοι» – «Μίλησαν» οι κεραίες των κινητών

«Άλλα ξέρουμε, άλλα υπάρχουν και άλλα θα γίνουν τελικά…»

Must Read

Ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας Μανώλης Σφακιανάκης προετοίμασε την κοινή γνώμη ότι έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και πως οι ανατροπές δεν θα είναι λίγες.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι θα βρεθούν κι άλλοι κατηγορούμενοι, πιθανόν δύο με τρία άτομα ακόμα, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Άλλα ξέρουμε, άλλα υπάρχουν και άλλα θα γίνουν τελικά…»

Σύμφωνα με τον κ.Σφακιανάκη το κατηγορητήριο θα είναι (σε κάποιες περιπτώσεις) σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και σε βαθμό πλημμελήματος (για τις υπόλοιπες), ενώ οι σχετικές συλλήψεις θα γίνουν όταν η Αστυνομία «δέσει» το κατηγορητήριο γι’ αυτούς τους 2 με 3 υπόπτους.

Όπως είπε στην εκπομπή «Live News», μεγάλη σημασία έχουν οι κεραίες των κινητών τηλεφώνων, που δίνουν ξεκάθαρα τη θέση όλων όσων έχουν ανάμειξη στην υπόθεση, ενώ δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τα στοιχεία των ψηφιακών πειστηρίων.

«Στην αρχή υπήρχε μία ροή πληροφοριών, η οποία τώρα έχει ανακοπεί», επεσήμανε σχετικά με τη στάση της Αστυνομίας και το πόσο λιγότερα πράγματα βγαίνουν πια προς τα έξω.


Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This