Σοκάρει το βίντεο από την δολοφονία της Αΐντας – Της έδειξε τα μπράτσα του και μετά την σκότωσε

Έσυρε το άψυχο σώμα της μέσα στο φαρμακείο - Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την φρίκη

Must Read

«Κόβουν» την ανάσα το βίντεο-ντοκουμέντο και τα πλάνα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, από τη μέρα η 43χρονη Αΐντα Παπαδοπούλου δολοφονήθηκε από τον 55χρονο σύζυγό της, μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε στην Καβάλα.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τα όσα βίωσε η άτυχη γυναίκα και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, λίγο προτού αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια του συζύγου της.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, διακρίνεται να έχει μπει μέσα στο φαρμακείο στις 5 Μαϊου, ώρα 14.18. Αφού στέκεται μπροστά της και φαίνεται να της μιλάει σε έντονο ύφος, στη συνέχεια την αρπάζει από το μπράτσο και την εγκλωβίζει. Στη συνέχεια ο δράστης, βγάζει το μπουφάν του και της δείχνει με απειλητικές διαθέσεις τα μπράτσα του!

Προσπαθεί να την φιλήσει και η άτυχη γυναίκα τον απωθεί, προσπαθεί να αποφύγει την σωματική επαφή, ξεσπάει σε κλάματα. 

Δύο ώρες μετά, το θύμα και ο δράστης επιστρέφουν στο φαρμακείο (σύμφωνα με όσα είπε ο γυναικοκτόνος είχε πάει να πάρει καφέ μαζί με την 43χρονη). Στις 16.15 η Αΐντα φαίνεται να κρύβει τα κλειδιά σε συρτάρι, καθώς φοβόταν ότι ο 55χρονος θα την κλείδωνε μέσα.

Στις 16.29 η Αΐντα κατευθύνεται μέσα στο δωμάτιο του φαρμακείου, με τον σύζυγο της να την ακολουθεί. Εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά, την σκότωσε, σφίγγοντας τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της. Σε στιγμιότυπα μάλιστα που προβλήθηκαν στην εκπομπή, ο δράστης αφού στραγγάλισε την 43χρονη φαίνεται στη συνέχεια να σέρνει το άψυχο σώμα της μέσα στο φαρμακείο.





«Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πως θα σώσει το τομάρι του»

Μιλώντας στο Live News, ο δικηγόρος της οικογένειας της Αΐντας σημείωσε ότι ο δράστης προσπαθεί να πείσει ότι έχει μετανιώσει: «Εκπλήσσομαι, από την άποψη ότι αντιλαμβάνομαι ότι οικοδομεί την αλήθεια για να πείσει τους ενόρκους, την κοινή γνώμη, τους δικαστές ή δημιουργεί μία πειστική αφήγηση, που γεννά ο ίδιος, για να υπάρξει μέσα σε αυτή; Η συμπεριφορά του μετά τη δολοφονία μέχρι σήμερα, ο άνθρωπος αυτός εξακολουθεί να παίρνει τηλέφωνο και να ενοχλεί τους συνηγόρους υπεράσπισης και την οικογένεια με απόκρυψη, παρίσταται στο δικαστήριο γονικής μέριμνας με το προσωπείο του μετανοημένου και ότι συναινεί στο να δοθεί η επιμέλεια», δήλωσε ο Μανώλης Βονικάκης και συμπλήρωσε:

«Όλα αυτά είναι εναγώνιες προσπάθειες που αποτελούν όμως ηχηρή παραφωνία. Προκαλούν αποτροπιασμό. Όχι απλά δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πως θα σώσει το τομάρι του».

Ο συζυγοκτόνος έδωσε συνέντευξη και επιχείρησε να παρουσιάσει τον εαυτό ως… άγιο

Μέσα από τις φυλακές Κομοτηνής όπου βρίσκεται προφυλακισμένος, ο 55χρονος μίλησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση και προσπάθησε να υποστηρίξει ότι το θύμα τον οδήγησε σε αυτή την πράξη.

«Ανέλαβα τις ευθύνες μου αμέσως μετά το κακό, αλλά απέτυχα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Είμαι πρόθυμος να δικαστώ και να τιμωρηθώ για ό,τι μου αναλογεί» δήλωσε ο 55χρονος ο οποίος υποστηρίζει ότι τα λόγια της μητέρας των παιδιών του, τα οποία δεν θέλει να αναφέρει, ήταν εκείνα που τον έκαναν να βγει εκτός εαυτού και να την στραγγαλίσει με τα ίδια του τα χέρια.

«Ενώ ήμουν έτοιμος να αποχωρήσω, έκανε κάποιες κινήσεις και είπε κάποια λόγια τα οποία δεν μπορώ να αναφέρω με λεπτομέρειες, αλλά γκρέμισαν οτιδήποτε υπήρχε. Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς τι είπε, θέλω να την προστατεύσω. Θέλω να προστατεύσω την τιμή της, την μνήμη της, όλα» ισχυρίστηκε μιλώντας στο livenews αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο λόγος που έκοψε το νήμα της ζωής της Αΐντας, ήταν ότι ζήτησε διαζύγιο.

Ο 55χρονος χωρίς να δείχνει κανένα συναίσθημα μετάνοιας, προσπάθησε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως «άγιο» και περιαυτολογούσε κατά την διάρκεια της συνέντευξής του, μιλώντας μάλιστα τα δώρα που είχε κάνει στη γυναίκα του και τα ταξίδια που είχαν πάει μαζί!

O δράστης ο οποίος ομολόγησε ότι έπνιξε την γυναίκα του με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά, επιχείρησε μάλιστα πείσει ότι έχει μετανιώσει για το έγκλημα, κάτι το οποίο υποστήριξε και ο δικηγόρος του μιλώντας στην εκπομπή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά από την τραγική κατάληξη της φαρμακοποιού, μια πρώην σύντροφος του 55χρονου αποκάλυψε ότι ο ίδιος είχε προσπαθήσει να την πνίξει δύο φορές, μετά από καβγά τους. Παράλληλα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος, άλλες τέσσερις πρώην σύντροφοί του, έχουν καταγγείλει ότι έχουν κακοποιηθεί από τον δράστη.




Δείτε επίσης:

Ο όρος του δικαστηρίου για τη γονική μέριμνα των παιδιών της δολοφονημένης Αΐντας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This