Με υπόμνημα θα απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι έκαναν στο κελί της δύο αστυνομικοί

Η 33χρονη θα δώσει εξηγήσεις για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Must Read

Κλήτευση για ανωμοτί κατάθεση παρέδωσαν στη Ρούλα Πισπιρίγκου δύο αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στο κελί της 33χρονης στον Κορυδαλλό, όπου κρατείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα δώσει εξηγήσεις για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της έξι μηνών Ίριδας, για τους οποίους θα εξεταστεί ως ύποπτη.

Η 33χρονη, η οποία όπως γράφουν τα ΜΜΕ της Πάτρας είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, θα απολογηθεί με υπόμνημα, καθώς ζήτησε προθεσμία για να πάρει τα αντίγραφα της δικογραφίας.

Η στάση της αναμένεται να είναι η άρνηση ότι εμπλέκεται στις δολοφονίες των παιδιών της, ενώ θα υπάρξει αμφισβήτηση του πορίσματος των Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα που μιλά για εγκληματική ενέργεια.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This