Βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό 13χρονου στην Κηφισιά – Ξεσπά η μάνα: «Το παιδί μου φώναζε ”γιατί;”»

«Ο γιος μου βλέπει εφιάλτες και φοβάται να βγει από το σπίτι»

Must Read

Τρέμουν οι γονείς στις γειτονιές της Κηφισιάς, αφού οι καταγγελίες για περιστατικά επιθέσεων από συμμορίες νεαρών σε εφήβους, όλο και πληθαίνουν.

Ένα νέο περιστατικό που σημειώθηκε στην πλατεία Ελαιών στη Νέα Κηφισιά, με θύμα ένα 13χρονο αγόρι προκαλεί ανατριχίλα. Ένας 16χρονος έχει καταγραφεί σε βίντεο να χτυπάει με απίστευτη αγριότητα τον 13χρονο και αφού τον ρίχνει κάτω να τον κλωτσάει στην πλάτη.

Αιμόφυρτος με εκδορές και μελανιές σε όλο του σώμα, ο 13χρονος πήγε να ζητήσει βοήθεια από μια ταβέρνα της περιοχής και οι υπεύθυνοι ειδοποίησαν τους γονείς του.

«Μαμά τα είδα όλα μπλε, τα είδα όλα μαύρα και έσκασα κάτω. Δεν μπορώ να θυμηθώ» περιέγραψε η μητέρα του 13χρονου μιλώντας για όσα της είπε ο 13χρονος γιος της. «Ήταν στην ταβέρνα του φίλου του και 12 η ώρα ξεκίνησε να γυρίσει στο σπίτι. Την ώρα λοιπόν που προχώραγε του φωνάζει κάποιος: ”Ε ψιτ φίλε;” γυρνάει δεν βλέπει κανέναν, του ξαναφωνάζει: ”Ε ψιτ φίλε” ξαναγυρνάει και του λέει: ”είχες πάει σπίτι της την Έλενα;”, λέει: ”γιατί;”, λέει: ”την είχες πάει;” και λέει: ”ναι”. Μαζί με άλλους δύο πήγαν ένα κοριτσάκι από την παρέα στο σπίτι της και αρχίζει και του σκάει μπουκέτα στα καλά καθούμενα, αρχίζει και τον κλωτσάει ασταμάτητα και ο δικός μου φωνάζει: ”Γιατί; Γιατί με βαράς; Τι έκανα; Τι είπα;”», δήλωσε η μητέρα του στο Live news και πρόσθεσε ότι οι γιατροί στο νοσοκομείο, τους είπαν ότι ήταν τυχερός που δεν υπέστη σοβαρότερη ζημιά στην σπονδυλική στήλη.

«Πήγαμε στο Κ.Α.Τ., πήγαμε στο Παίδων, έχουμε αναφορές ότι έχει σπάσει η μύτη του, ότι είναι ξυλοδαρμός, το δεξί μάγουλο είχε πρηστεί και βέβαια μας είπαν από το νοσοκομείο ότι: ”για τις κλωτσιές που έφαγε είστε πάρα πολύ τυχερή”, γιατί τον χτύπαγε και στην σπονδυλική στήλη με κλωτσιές δυνατές», συμπλήρωσε η μητέρα του 13χρονου.

Οι γονείς του θύματος υπέβαλλαν μήνυση στον 13χρονο, ωστόσο όπως αναφέρουν έχει ήδη περάσει μια εβδομάδα και δεν έχει γίνει τίποτα. Ο γιος τους είναι φοβισμένος και δεν τολμάει ούτε να βγει από το σπίτι για να δει τους φίλους του. Η μητέρα ζητάει να υπάρξει άμεσα παρέμβαση, ενώ όπως τονίζει τα παιδιά αυτά κυκλοφορούν έχοντας πάνω τους σιδερογροθιές:

 «Ο μικρός είναι απίστευτα φοβισμένος, βγήκε μία μέρα που τον πήγαμε μαζί εκεί στην ταβέρνα του φίλου του, εχθές δεν βγήκε. Είναι μελαγχολικός φοβάται να κυκλοφορήσει, βλέπει εφιάλτες, το ίδιο και εγώ και γίνεται χαμός στην Νέα Κηφισιά. Έχουνε πεταλούδες, έχουνε σιδερογροθιές, τι κάνουν; Γιατί δεν τους μαζεύουν;» αναρωτήθηκε η μητέρα του 13χρονου.

Μάλιστα, όπως εξηγεί η ίδια, ο 16χρονος φέρεται να είναι ο πρώην φίλος της κοπέλας που νωρίτερα η παρέα του την συνόδευσε στο σπίτι της: «Το παιδί αυτό απ’ ό,τι μάθαμε, τα είχε με αυτό το κοριτσάκι που είναι Β Γυμνασίου και είχανε χωρίσει και επειδή από την παρέα πήγανε τα παιδάκια το κοριτσάκι στο σπίτι, ο κλήρος έπεσε στον γιο μου. Προφανώς όποιον πετύχαινε θα έδερνε. Γιατί είμαστε μερικές μαμάδες που λέμε να τα μάθουμε τρόπους και τελικά μας βγαίνει μπούμερανγκ αυτό. Τα κοριτσάκια να μπαίνουν σπίτι τους και να κλείνει η πόρτα» είπε η μητέρα του 13χρονου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This