Εντολές από τον δολοφόνο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εκτελούσε ο 37χρονος που συνελήφθη στο Χαϊδάρι

«Λαβράκι» από το... πουθενά!

Must Read

Εντολές από το αρχηγικό μέλος της αλβανικής μαφίας που είχε δολοφονήσει τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο εκτελούσε ο 37χρονος Αλβανός που συνελήφθη την Τετάρτη σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο στο Χαϊδάρι και αποκαλύφθηκε ότι ήταν φυσικός αυτουργός σε δύο δολοφονικές επιθέσεις λίγο μετά την αποφυλάκισή του!

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι μετά τη σύλληψη του 37χρονου, στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκαν δύο πολεμικά τυφέκια καλάσνικοφ και δύο γεμιστήρες με 90 σφαίρες. Οπως αποδείχθηκε, πρόκειται για σεσημασμένο σκληρό κακοποιό ο οποίος είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Μάιο.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είναι ο εκτελεστής 39χρονου Ρομά, τον οποίο καταδίωξε και πυροβόλησε τέσσερις φορές μπροστά στα μάτια έντρομων περαστικών στην Αγία Βαρβάρα στις 31 Ιουλίου, ενώ είχε αποπειραθεί να δολοφονήσει και έναν 36χρονο Αλβανό έξω από μια καφετέρια στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου στο κέντρο της Αθήνας στις 15 Ιουλίου.

Οι περιγραφές των μαρτύρων και το υλικό από κάμερες ασφαλείας που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί τούς βοήθησαν να τον ταυτοποιήσουν και να διαπιστώσουν ότι πρόκειται για «βαρύ» όνομα της αλβανικής μαφίας, το οποίο είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για ναρκωτικά, ληστείες, κλοπές και εκβιασμούς.

Μάλιστα, ο 37χρονος παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στις δύο δολοφονικές επιθέσεις, ενώ αποκάλυψε τον ηθικό αυτουργό τους. Πρόκειται για ένα από τα αρχηγικά μέλη της αλβανικής μαφίας, έγκλειστο των φυλακών, που έχει καταδικαστεί, μεταξύ άλλων, και για συμμετοχή στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, καθώς και για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο συγκεκριμένος παρήγγειλε την εκτέλεση του Ρομά προκειμένου να κυριαρχήσει η συμμορία του στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας αλλά και του ομοεθνή του Αλβανού για να επικρατήσει στις πιάτσες τοξικομανών στο κέντρο της Αθήνας.
Τώρα, μετά και την ομολογία του φυσικού αυτουργού, οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν να «δέσουν» τη δικογραφία σε βάρος του ηθικού αυτουργού των εκτελέσεων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This