Έτσι γνώρισε η Άννα τον 56χρονο που την εκτέλεσε πισώπλατα μαζί με το 10 μηνών παιδί τους

Στη Γερμανία θα γίνει η κηδεία της 31χρονης και του μικρού Στέλιου…

Must Read

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τα όσα συνέβησαν στη Λεκάνη Καβάλας και τα οποία έχουν προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Η άγρια δολοφονία της 31χρονης Άννας Κρουζ και του γιου της, του μόλις 10 μηνών Στέλιου (μόλις πριν ένα μήνα είχε βαφτιστεί), από τον 56χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε, μοιάζει με αρχαία τραγωδία.




Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως είναι η μια πιο ανατριχιαστική από την άλλη. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, τα πρώτα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος, ένα μαντρί, δείχνουν το εξής ανατριχιαστικό: Ότι ο κτηνοτρόφος πυροβόλησε πισώπλατα και από πολύ κοντά, πρώτα το παιδί του και στη συνέχεια την πρώην σύντροφό του…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μητέρα της Άννας έχει ζητήσει οι κηδείες της κόρης της και του εγγονού της να γίνουν στη Γερμανία, ενώ περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες της άγριας δολοφονίας, θα γίνουν γνωστά το Σάββατο, όταν και θα ολοκληρωθεί στην Κομοτηνή η νεκροψία-νεκροτομή.

Η Άννα με τον 56χρονο

Πως γνωρίστηκε η Άννα με τον δολοφόνο της

Η 31χρονη κοπέλα (γεννημένη στη βορειοδυτική Γερμανία με πατέρα Γερμανό), η οποία είχε σπουδάσει (γραφίστρια και φωτογράφος) στη Γερμανία και τις ΗΠΑ, αποφάσισε να επιστρέψει στη γενέτειρα της μητέρας της στη Λεκάνη, για την πτυχιακή της εργασία πάνω στις ζωές των ανθρώπων του χωριού.

Στην έρευνά της για το εικονογραφημένο αυτό βιβλίο, γνώρισε τον Χαράλαμπο, τον κτηνοτρόφο που έμελλε να της στερήσει τόσο άνανδρα τη ζωή και ο οποίος δεν σεβάστηκε ούτε καν το μωρό παιδί του, το οποίο εκτέλεσε εν ψυχρώ.




Έγραφε τότε η Άννα για τον Χαράλαμπο στην εργασία της:

«Ο Λάμπης είναι 51 ετών και στην τρίτη γενιά βοσκών προβάτων και κατσικιών. Είναι μόνος του υπεύθυνος για πάνω από 1.000 ζώα, 20 σκυλιά και τις 2 γάτες του. Όλοι ακούν διαφορετικές φωνητικές εντολές. Το πρωί διανέμει σχεδόν 300 κιλά ζωοτροφών σε κάνιστρα των 5 λίτρων για να γεμίσουν οι τροφοδοσίες. Υπάρχουν τόσα πολλά ζώα που πρέπει να χωρίσει τη διαδικασία διατροφής σε δύο ομάδες. Από τον Μάρτιο μέχρι τον Σεπτέμβριο γίνεται το άρμεγμα, για να παραχθεί το νόστιμο πρόβειο και κατσικίσιο τυρί. Ο χειμώνας μπορεί να είναι δύσκολος στα βουνά: κάτω από τους μείον 20 βαθμούς και το χιόνι μέχρι το γόνατο. Ο Λάμπης δεν έχει μία μέρα ελεύθερη όλο το έτος. Πρέπει να πάει στα ζώα καθημερινά. Με το που έχουν φάει τα ζώα αρπάζει την τσάντα του. Όταν ανοίγει τις πόρτες, αρχίζουν να τρέχουν οι κατσίκες. Χαρακτηριστικοί ήχοι του ποιμενικού ήχου κατευθύνουν τα ζώα στην προγραμματισμένη κατεύθυνση. Πηγαίνει στα βουνά. Από εκεί έχετε θέα στη θάλασσα πανοραμική. Το βουνό, το οποίο απολαμβάνει πεζοπορία με τις κατσίκες του, έχει ύψος 1100 μέτρα. Την ημέρα διανύει λοιπόν περίπου 1.000 μέτρα σε υψόμετρο περίπου 30 χιλιόμετρα».

Ο δράστης και αυτόχειρας

«Τοξική σχέση είχε με αυτόν»

Σύμφωνα με το Star, η μητέρα της Άννας, η οποία τελεί υπό σοκ από τα όσα έχουν συμβεί, είπε στην κόρη της:

«Της είπα “Άννα, πώς έμπλεξες μ’ αυτόν, πώς μπόρεσες και έμπλεξες μ’ αυτόν. Λέει “Μαμά, μου έπιασε το χέρι και με πήγε βόλτα στο βουνό” και της έλεγε γλυκά λόγια. Τώρα στο τέλος, μου λέει “μαμά αυτό δεν ήταν αγάπη”, μετά το κατάλαβε. Τοξική σχέση είχε με αυτόν».




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This