Μητέρα 12χρονης: «Η γυναίκα του μου είπε να μην τον καταγγείλω γιατί θα καταστραφούν»

Τι λέει η μητέρα της 12χρονης - «Θέλω να μπει στη φυλακή»

Must Read

Σοκ προκαλούν τα όσα ισχυρίζεται η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού το οποίο έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης από τον 53χρονο, Ηλία Μίχο, ο οποίος συνελήφθη και είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες.

Η μητέρα της ανήλικης υποστηρίζει ότι η ίδια μόλις την ενημέρωσε η θεία του κοριτσιού ότι εντόπισε τα φρικιαστικά μηνύματα στο τηλέφωνο της, ενώ βρισκόταν σε διακοπές, έσπευσε να καταγγείλει το περιστατικό στο Α.Τ. Κολωνού απ’οπου την παρέπεμψαν στο Τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι άμεσα επικοινώνησε με τη σύζυγο του 53χρονου, η οποία μάλιστα εργαζόταν ως καθηγήτρια Αγγλικών και παράλληλα ασχολείται με τα κοινά (είναι εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος στο Δ’ Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηναίων).

Σύμφωνα με όσα λέει η μητέρα, η σύζυγος του 53χρονου έσπευσε να συγκαλύψει την υπόθεση, λέγοντάς της ότι δεν πρέπει να κάνει καταγγελία γιατί θα καταστραφεί η οικογένειά τους. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η μητέρα του κοριτσιού, η γυναίκα του 53χρονου της πρότεινε να καλύψει όλα τα έξοδα που χρειάζεται η 12χρονη για ψυχολόγους!

Δείτε επίσης: Ελισάβετ Λέκκα: «Σπάει» τη σιωπή της η σύζυγος του Μίχου – Τι λέει για τον βιασμό της 12χρονης

Σημειώνεται ότι η σύζυγος του φερόμενου δράστη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φωτογραφίζεται με πλήθος πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας αλλά και με γνωστούς καλλιτέχνες.

Παράλληλα, η μητέρα του κοριτσιού τονίζει ότι το μόνο που θέλει είναι ο δράστης να μπει στη φυλακή και να πληρώσει για όσα έχει κάνει στο παιδί της, ενώ όπως λέει, εάν τυχόν αφεθεί ελεύθερος, θα τον σκοτώσει η εκείνη με τα ίδια της τα χέρια.

Σε επικοινωνία που είχε εκπομπή μαζί της, η ίδια αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This