Έντονες αποδοκιμασίες στα δικαστήρια για το τέρας που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στα Σεπόλια

Φρίκη με το κτήνος «υπεράνω υποψίας» και μέλος της ΝΔ - Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά αν έχουν πέσει θύματά του και άλλα παιδιά - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο

Must Read

Το κατώφλι των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων πέρασε λίγο μετά τις 12:30 της Δευτέρας ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε τη 12χρονη κόρη της υπαλλήλου του και με απειλές την εξανάγκαζε να εκδίδεται στα Σεπόλια.

Ο 53χρονος ζήτησε και έλαβε να προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ προθεσμία ζήτησε και ο 42χρονος συγκατηγορούμενός του. 

Έξω από τα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί πλήθος δημοσιογράφων και απλοί πολίτες, οι οποίοι αποδοκίμασαν το μαστροπό της ανήλικης και τον 42χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι είναι ένας από τους τουλάχιστον 15 αρρωστημένους άνδρες που ασελγούσαν στο μικρό κορίτσι, έναντι αμοιβής.

newsbomb.gr

Φορώντας κουκούλα και με κατεβασμένο το κεφάλι, ο δήθεν φιλήσυχος οικογενειάρχης αλλά και ο 42χρονος, οδηγήθηκαν τρέχοντας μέσα στο κτίριο, προκειμένου να βρεθούν ενώπιων του ανακριτή.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο και όλα δείχνουν ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει «δέσει» την υπόθεση, μετά από έναν μήνα ερευνών. Μάλιστα ερευνά την περίπτωση να έχουν πέσει θύματά του και άλλα παιδιά.

protothema.gr

Οπως έγινε γνωστό, ο αρρωστημένος 53χρονος, ο οποίος ήταν γνωστός «γαλάζιος» στην περιοχή του, με γνωριμίες στα υψηλά κλιμάκια (σ.σ.: η σύζυγός του είναι εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών), είχε γνωρίσει τη 12χρονη από τη μητέρα της, η οποία δούλευε στο κατάστημά του ως καθαρίστρια για να συντηρήσει τα εννέα παιδιά της! Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ανήλικη έκανε βοηθητικές δουλειές στο μαγαζί του 53χρονου για να βγάζει το χαρτζιλίκι της και να βοηθάει οικονομικά την οικογένειά της.

Με τον Θάνο Πλεύρη

Το κουβάρι της φρικιαστικής ιστορίας, που αδυνατεί να τη χωρέσει ανθρώπινος νους, άρχισε να ξετυλίγεται έπειτα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στο εμπορικό κατάστημα του 53χρονου στον Κολωνό. Είχε προηγηθεί επίσκεψη της 12χρονης σε φιλικό σπίτι, όπου δεν σταμάτησε λεπτό να ασχολείται με το κινητό της, με αποτέλεσμα να κινήσει υποψίες.



Οταν ενημερώθηκε η μητέρα της, της ζήτησε επίμονα να της αποκαλύψει τι συμβαίνει, με το παιδί να προχωρά στις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις! Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι ο 53χρονος πατέρας ενός παιδιού, είχε κάνει… πλύση εγκεφάλου στην ανήλικη, καθώς θεωρούσε πως όλο αυτό που της συνέβαινε ήταν φυσιολογικό! Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι απειλούσε με όπλο τη 12χρονη, λέγοντάς της ότι εκείνη και η οικογένειά της θα πεθάνουν επειδή δεν θα είχαν να φάνε.

Με τον Αντώνη Σαμαρά

«Δεν θα έχετε να φάτε γιατί εγώ σας δίνω λεφτά. Θα πεθάνετε από την πείνα, αν δεν κάνεις ό,τι σου λέω!» φέρεται ότι έλεγε στο τρομοκρατημένο κοριτσάκι. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο παιδόφιλος του Κολωνού βίαζε την ανυπεράσπιστη μικρούλα από τον Απρίλιο ως τον Αύγουστο του 2022 και, μάλιστα, κατέγραφε σε βίντεο όσα φρικτά έκανε! Στη συνέχεια, μέσω ενός ψεύτικου προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «ψάρευε» πελάτες για την ανήλικη.



Διαπιστώθηκε, ακόμα, πως τα ραντεβού κλείνονταν στο μετρό Σεπολίων και ως τόποι συνεύρεσης επιλέγονταν συνήθως τα αυτοκίνητα των παιδόφιλων ή ένα δωμάτιο σε περιοχή της Αθήνας, η οποία δεν έχει προσδιοριστεί μέχρι στιγμής! Το κοριτσάκι φέρεται ότι είχε έρθει σε επαφή με 10-15 άνδρες, ηλικίας μεταξύ 30 έως 50 ετών, κάποιοι εκ των οποίων της είχαν πει «είσαι πολύ μικρή, να προσέχεις»!

Σεξουαλική επαφή

Ενας εξ αυτών, ηλικίας 42 χρόνων, αναγνωρίστηκε από το παιδί και συνελήφθη, με τις αστυνομικές Αρχές να προχωρούν στην κατάσχεση του φορητού υπολογιστή του και δύο USB που βρέθηκαν στην κατοχή του. Ο ίδιος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς πως είχε έρθει επανειλημμένα σε σεξουαλική επαφή με το κοριτσάκι, με συνέπεια να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανηλίκου.

Με τον Γιώργο Πατούλη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος, ο οποίος ήταν και βαθιά «θρησκευόμενος», αναμένεται να αρνηθεί τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως έπεσε θύμα πλεκτάνης, και ότι το κορίτσι γύριζε μόνο του τα βίντεο και του τα έστελνε! Η είδηση της σύλληψής του για μια τόσο ειδεχθή πράξη έπεσε σαν κεραυνός στην ήσυχη γειτονιά του Κολωνού, όπου διατηρούσε το κατάστημά του. «Είναι οικογενειάρχης, έχει καλό όνομα και κατάστημα. Το κορίτσι το βλέπαμε εδώ στη γειτονιά, στο μαγαζί του. Το βοηθούσε διότι είναι από πολυμελή οικογένεια. Εχουμε πάθει σοκ στο άκουσμα της είδησης… Πέφτω από τα σύννεφα σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο» ανέφερε ένας γείτονας του 53χρονου, που, σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων περιοίκων, έτρεφε αγάπη για τα όπλα ρεπλίκες και διατηρούσε συλλογή. Μετά την έρευνα της Αστυνομίας στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, μία ξιφολόγχη, καθώς και δύο φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος.

Δείτε επίσης: Φρίκη στα Σεπόλια: Στον ανακριτή ο αρρωστημένος 53χρονος παιδόφιλος που εξέδιδε την 12χρονη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This