Ο υπάνθρωπος έλεγε σε 240 διεστραμμένους ότι η 12χρονη είναι 16 ετών και ορφανή!

Σπάει τη σιωπή του ο θείος της ανήλικης – Ο 53χρονος της έλεγε στο τηλέφωνο «‘πού είσαι … μωρό μου’» - Ανατρίχιασαν οι παιδοψυχολόγοι του Ανηλίκων

Must Read

Ως 240 προσδιόρισε τον αριθμό των τεράτων που ήθελαν να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους στο άγουρο κορμάκι της 12χρονης από τον Κολωνό, ο θείος της ανήλικης. Μίλησε και για το τι έγινε στη Λευκάδα, όπου η αδελφή του, είδε τα μηνύματα στο κινητό του παιδιού και κατάλαβε πως κάτι άσχημο συμβαίνει.

Μιλώντας στο Star, ο θείος είπε πως ο Ηλίας Μίχος, έλεγε στους παιδοβιαστές ότι η μικρή είναι 16 ετών και χωρίς γονείς και πως ήταν τόση η δίψα του να βγάλει χρήματα, που περίμενε πως και πώς να γυρίσει η 12χρονη από τη Λευκάδα, όπου είχε πάει με την οικογένειά της.




«Πολλά μηνύματα, από 240 άτομα, αυτός (σ.σ. ο 53χρονος) έλεγε στους άλλους ότι είναι 16χρονη, ότι είναι ορφανή, δεν έχει γονείς … Μετά το παίρνουν το κορίτσι στη μία, μετά όταν είδαμε με την αδερφή μου το κινητό, πάθαμε πλάκα», είπε ο θείος, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά και περιέγραψε ότι η αδελφή του στη Λευκάδα «είδε να την παίρνει (σ.σ. τη 12χρονη) αυτός (σ.σ. ο 53χρονος) και να της ζητά να πάει στο μαγαζί και ‘πού είσαι’ και ‘μωρό μου’ και τι κάνεις και τι ράνεις. Μας σηκώθηκαν οι τρίχες».

Στη συνέχεια έδωσε και άλλες λεπτομέρειες για το πώς εκπόρνευε ο Ηλίας Μίχος το ανήλικο αγγελούδι: «Κατά λάθος άκουσα να μιλάει ένας Πακιστανός και να λέει “δώσε μου 50 ευρώ, πάρε 60″… Της λέω “τι γίνεται” και μου λέει, “κάνεις λάθος θείε, έδινα ένα κινητό”».

Σύμφωνα με το στενό περιβάλλον της 12χρονης, ο 53χρονος βιαστής και μαστροπός, είχε κάνει πλύση εγκεφάλου στο παιδί, το οποίο νόμιζε ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά…




Ανατρίχιασαν οι παιδοψυχολόγοι του Ανηλίκων!

Τα όσα περιέγραψε η 12χρονη στους ειδικούς παιδοψυχολόγους του τμήματος Ανηλίκων, έκαναν ακόμα και τους έμπειρους επαγγελματίες να ανατριχιάσουν, καθώς η φρίκη που ζούσε είναι αδιανόητη για να τη συλλάβει ανθρώπινος νους.

Η καταγγελία για την σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της ανήλικης έγινε στις 3 Σεπτεμβρίου και από τότε, επί τρεις εβδομάδες οι άνδρες του Ανηλίκων παρακολουθούσαν νυχθημερόν τον Ηλία Μίχο.




Σύμφωνα με το Star, η 12χρονη μίλησε ήδη για περίπου 10 με 15 επαφές, αλλά οι εκτιμήσεις της αστυνομίας είναι πως ο αριθμός αυτός ξεπερνούσε τα 100 ραντεβού, ενώ οι διεστραμμένοι που έδειξαν ενδιαφέρον είναι πάνω από 200…

Σήμερα ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη στον κατηγορούμενο, για το αδίκημα της διακεκριμένης εμπορίας ανθρώπων, αλλά και για παράνομη οπλοκατοχή.




Τα ερωτήματα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η έρευνα των αστυνομικών μετά τη σύλληψη του 53χρονου, στρέφεται στο να απαντηθούν μερικά κρίσιμα ερωτήματα:

Η μητέρα της 12χρονης γνώριζε; Η σύζυγος του 53χρονου γνώριζε; Υπάρχουν άνθρωποι-κλειδιά από το περιβάλλον της 12χρονης που σιώπησαν;

«Πήγαινε καράτε … έλεγα άμα την πειράξει και κανένας θα είναι ασφαλής»

Ο θείος της μικρής μίλησε ακόμα στο Star για την αλλαγή συμπεριφοράς του παιδιού, για το πώς θεωρούσε ότι η μικρή θα είναι ασφαλής, αλλά και το πώς την παρέσυρε ο 53χρονος διεστραμμένος:

«Είχε αλλάξει συμπεριφορά εντελώς, το κορίτσι το είχαμε πήγαινε καράτε, έχει πάρει ζώνες, έλεγα άμα την πειράξει και κανένας θα είναι ασφαλής. Αυτός την παρέσυρε αλλιώς, βρήκε με τα οικονομικά».




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This