Εφιάλτης στον Κολωνό: Στην ανακρίτρια τα δύο αρρωστημένα τέρατα – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν

Στα ίχνη και άλλων διεστραμμένων συνεργών με πιθανά περισσότερα θύματα - Πώς οι παιδόφιλοι έκλειναν τα αρρωστημένα ραντεβού

Must Read

Στις 11.00 αναμένεται να οδηγηθούν, από τον 7ο όροφο των κρατητηρίων της ΓΑΔΑ, στην 33η ανακρίτρια, οι δύο ανώμαλοι και διεστραμμένοι παιδόφιλοι. Πρόκειται για τον 53χρονο Ηλία Μίχο, ο οποίος φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε συστηματικά το 12χρονο κοριτσάκι, και τον 42χρονο Ιωάννη Σοφιανίδη, έναν από τους φερόμενους παιδόφιλους-βιαστές.

Η σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο μετά την σύλληψη του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου. Ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί αντιμετωπίζοντας σωρεία κακουργηματικών και πλημμεληματικών κατηγοριών. Παράλληλα, ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθεί και ο 42χρονος συγκατηγορούμενος του, Ιωάννης Σοφιανίδης, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και εμπορία ανθρώπων.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των παιδοβιαστών

Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, τις φωτογραφίες καθώς και την ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του 53χρονου, ο οποίος συνελήφθη την 7-10-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

ΜΙΧΟ Ηλία του Παναγιώτη και της Γιασεμής, γεννηθέντα την 30-12-1969 στο Αγρίνιο: Συγκεκριμένα, του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων (απόκτηση, κατοχή, διανομή), όπου η παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει του 12ο και το 15ο έτος, κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος, γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής και παράνομη βία σε βάρος ανηλίκου, με τον οποίο ο δράστης έχει σχέση εργασίας, εμπορία ανθρώπων και νόμο περί όπλων.

Σοφιανίδης Ιωάννης του Ευάγγελου και της Ζηνοβίας, γεννηθέντα την 2-1-1980 στη Νίκαια Αττικής: Σε βάρος του ημεδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για Γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και Εμπορία ανθρώπων. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στα χνάρια κυκλώματος μαστροπείας

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας, ο 53χρονος, ο οποίος εμφανίζεται ως το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης, δρούσε μεθοδικά ενώ φέρονται να εμφανίζονται ατόμων τα οποία επικοινωνούσαν με προφίλ, τα οποία ναι μεν φαίνονταν ότι άνηκαν  στη 12χρονη, αλλά στην πραγματικότητα τα διαχειριζόταν ο κατηγορούμενος. Οι Αρχές εστιάζουν στον εντοπισμό νέων προσώπων που ενδεχομένως εμπλέκονται στην υπόθεση με τον εισαγγελέα να έχει ήδη ασκήσει κακουργηματική ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περισσότερα από 200 άτομα είχαν επικοινωνήσει με τον κατηγορούμενο στην προσπάθεια τους να κλείσουν ραντεβού με το ανήλικο κορίτσι έναντι αμοιβής ενώ το κοριτσάκι φέρεται να έχει αναφέρει στους αστυνομικούς ότι βιάστηκε από τουλάχιστον 10-15 άτομα. Ο 53χρονος αρνείται τις κατηγορίες, δηλώνει αθώος και φωτογραφίζει άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον της 12χρονης, λέγοντας ότι γνώριζε τα πάντα και ήταν εκείνο που δημιούργησε το προφίλ του κοριτσιού στα social media.

Πώς κλείνονταν τα ραντεβού

Ο 53χρονος παιδοβιαστής φέρεται να λάμβανε συγκεκριμένα μέτρα ασφαλείας ακόμα και κατά την διάρκεια των ραντεβού του 12χρονου κοριτσιού με τους παιδόφιλους πελάτες, προκειμένου να καλύψει την αποτρόπαια δράση του, καθώς φέρεται να ήταν αυτός που μετέφερε την ανήλικη σε αυτούς τους άνδρες που αφού την παραλάμβαναν, την μετέφεραν με την σειρά τους σε άλλα σημεία και πραγματοποιούσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Διαβάστε ακόμα:

Δύο δικηγόρους βρήκε ο Ηλίας Μίχος: «Δηλώνει αθώος. Έχει αποδείξεις, στοιχεία και μάρτυρες»

Ο υπάνθρωπος έλεγε σε 240 διεστραμμένους ότι η 12χρονη είναι 16 ετών και ορφανή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This