Νέα ζωή για τη Λυδία στις Φιλιππίνες: Η απρόσμενη αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Η οικογένεια της Κάρολαϊν μπορεί να αποφασίσει μονομερώς για τον τόπο διαμονής της μικρής

Must Read

Αλλάζει ζωή η μικρή Λυδία μακριά από το δράμα της δολοφονίας της ίδιας της της μητέρας από τον πατέρα της! Οι γονείς της Καρολάιν αποφάσισαν να την πάρουν μακριά από τη χώρα της τραγωδίας, που στιγμάτισε την οικογένειά της. Επέλεξαν να μεγαλώσει μόνιμα στις Φιλιππίνες. Όμως, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πληροφορήθηκε αυτές τις εξελίξεις από τη φυλακή, και αναμένεται να κινηθεί νομικά.

«Λύση μέσω δικαστικής οδού»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος αντέδρασε στην απομάκρυνση της κόρης του Λυδίας από την Αλόννησο στις Φιλιππίνες μαζί με την γιαγιά της Σούζαν, χωρίς να υπάρχει ούτε προειδοποίηση ούτε ενημέρωση. «Πρόκειται για μία απρόσμενη παραβίαση του δικαιώματος της επικοινωνίας για την οικογένεια του εντολέα μου. Αυτή η εξέλιξη και η μη επικοινωνία με τους γονείς του Μπάμπη, δε θα κάνει καλό στο παιδί. Είμαι βέβαιος ότι θα δοθεί μία λύση μέσω της δικαστικής οδού» υποστήριξε ο συνήγορος υπεράσπισης του νεαρού δολοφόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Η Σούζαν Κράουτς και η δύο ετών Λυδία, αναχώρησαν αεροπορικώς την περασμένη Κυριακή για τη Μανίλα, όπου θα διαμείνουν για ένα διάστημα μαζί με την αδερφή της δολοφονημένης Κάρολαϊν. Η σκέψη της οικογένειας είναι να παραμείνει το παιδί εκεί για την υπόλοιπη ζωή του και η επικοινωνία με τους γονείς του καταδικασθέντα πατέρα να γίνεται μέσω skype. Αυτό θα ζητηθεί και δικαστικά από την πλευρά της οικογένειας Κράουτς. Αξίζει να αναφερθεί ότι η οικογένεια της Κάρολαϊν μπορεί να αποφασίσει μονομερώς για τον τόπο διαμονής της μικρής Λυδίας καθώς ασκούν την γονική μέριμνα και την επιμέλεια του παιδιού, ύστερα από δικαστική απόφαση.

Διαβάστε ακόμα:

Νέα ζωή στις Φιλιππίνες για τη μικρή Λυδία – Την παίρνουν μαζί τους οι γονείς της Καρολάιν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This