Νέα ζωή στις Φιλιππίνες για τη μικρή Λυδία – Την παίρνουν μαζί τους οι γονείς της Καρολάιν

Όσο πιο μακριά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τόσο πιο καλά...

Must Read

Την απόφαση να εγκαταλείψουν οριστικά την Ελλάδα και να επιστρέψουν στις Φιλιππίνες πήραν οι χαροκαμένοι γονείς της Καρολάιν Κράουτς και, φυσικά, θα πάρουν μαζί τους και τη μικρή Λυδία, την ηλικίας δύο ετών εγγονή τους, ούτως ώστε να μεγαλώσει σε ασφαλές περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr, η Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κράουτς, οι οποίοι, όπως είναι λογικό, δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη στυγνή δολοφονία της 20χρονης κόρης τους από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αλλά ούτε και το θέατρο που έπαιζε για 37 ολόκληρες ημέρες ο αδίστακτος φονιάς. Ως εκ τούτου, η μικρή Λυδία αποτελεί προτεραιότητά τους και επιθυμούν να μεγαλώσει με την οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα, στη Μανίλα, πρωτεύουσα των Φιλιππινών, μίλια μακριά από όσα θυμίζουν τη δολοφονία της μητέρας της από τον πατέρα της.

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι γονείς της Καρολάιν εξακολουθούν να σκέφτονται να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού, καθώς ο Ντέιβιντ Κράουτς είχε δηλώσει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ποτέ τη μικρή Λυδία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Όσον αφορά δε στη δικαστική απόφαση που προβλέπει για τους γονείς του αιμοσταγούς πιλότου ότι μπορούν να βλέπουν τη Λυδία τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, αναμένεται να κατατεθεί αίτημα προς το δικαστήριο να γίνεται η επικοινωνία μέσω Skype.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This