Αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα η μάνα της 12χρονης – Αναζητούν συνεργό του Ηλία Μίχου

Τι αποκάλυψε η ανήλικη στην κατάθεσή της και ποιος είναι ο «Μ.» - Τι άλλο ψάχνουν οι Αρχές

Must Read

Κατηγορούμενη για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση, θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στον εισαγγελέα η 38χρονη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης.




Η 38χρονη, που συνελήφθη το απόγευμα μετά από ένταλμα το οποίο εξέδωσε η ανακρίτρια, κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και συγκεκριμένα στον έβδομο όροφο.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται η έρευνα από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και εξετάζεται εάν υπάρχουν και άλλα θύματα σε αυτή την σοκαριστική υπόθεση, με τις έρευνες να εστιάζουν και στα αδέλφια της 12χρονης, ώστε να διαπιστωθεί αν κάποιο από αυτά υπέστη σεξουαλική κακοποίηση.




Ψάχνουν για συνεργό

Μετά τη σύλληψη του Ηλία Μίχου, του Γιάννη Σοφιανίδη, αλλά και της μητέρας του 12χρονου παιδιού, οι αστυνομικοί φέρεται να ψάχνουν και έναν συνεργό του 53χρονου Μίχου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Αυτό φέρεται να έχει προκύψει από τις καταθέσεις της 12χρονης, η οποία όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αποκάλυψε πως υπάρχει και δεύτερο άτομο, λέγοντας μάλιστα ότι το μικρό του όνομα ξεκινά από Μ.

Ο Μ. φέρεται να πήγαινε κι αυτός το κορίτσι στα «ραντεβού». Το βέβαιο είναι πως τα όσα έγιναν γνωστά για τον οίκο ανοχής στο Γκάζι, οδήγησαν σε συμπληρωματική κατάθεση της ανήλικης.

Η αντίδραση της μητέρας και οι έρευνες στο σπίτι

Εν τω μεταξύ, οι δικηγόροι της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας και Ασπασία Ταραχοπούλου, μετέφεραν νωρίτερα ότι η 38χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κλαίει και λέει ότι θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της, ενώ αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Ταυτόχρονα, αστυνομικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι της οικογένειας και προχώρησαν στην κατάσχεση κινητών τηλεφώνων και usb, στα οποία ενδέχεται να εντοπιστούν σημαντικά στοιχεία.




Πάντως, ο κ. Λύτρας παραδέχτηκε ότι βρέθηκαν εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας. Όπως είπε, τα δύο μικροποσά 20-25 ευρώ τα είχε στείλει ο κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος προς τη 12χρονη και πρόσθεσε πως η μικρή είχε πάρει την κάρτα της μητέρας της και τον αριθμό του τραπεζικού της λογαριασμού.

Η κ. Ταραχοπούλου από την πλευρά της, σχολίασε ότι ο 53χρονος σχεδίαζε να ενοχοποιήσει τη μητέρα και γι’ αυτό το λόγο κατέθεσε τα χρήματα στον λογαριασμό της.







Θα ανοίξουν οι λογαριασμοί

Η υπόθεση προκάλεσε την παρέμβαση του προέδρου της Αρχής κατά του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και επίτιμου αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλμπου Βουρλιώτη.

Παρήγγειλε κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να ανοίξουν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 53χρονου Ηλία Μίχου και των συγγενών του (της συζύγου και του γιου τους) αλλά και οι λογαριασμοί της 38χρονης μητέρας.




Σκοπός της έρευνας είναι να εξακριβωθεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα μέσω των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Στην περίπτωση που από την έρευνα διαπιστωθεί ότι έχουν διακινηθεί χρηματικά ποσά προερχόμενα από τη μαστροπεία, τότε τα χρήματα θα δεσμευτούν και θα σχηματιστεί δικογραφία. Παράλληλα, θα ασκηθεί στους εμπλεκόμενους δίωξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αδίκημα το οποίο τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This