ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΔικηγόρος των παιδοβιαστών: «Αν υπάρχει συναίνεση; Μιλάτε για ανήλικο 12 χρόνων - Υποχρεώθηκα να αναλάβω»

Δικηγόρος των παιδοβιαστών: «Αν υπάρχει συναίνεση; Μιλάτε για ανήλικο 12 χρόνων – Υποχρεώθηκα να αναλάβω»

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του Ηλία Μίχου και του Γιάννη Σοφιανίδη

Τον δρόμο για την φυλακή πήραν οι δυο κατηγορούμενοι για τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια. Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης αναμένεται να οδηγηθούν στις φυλακές τις Τρίπολης ή των Γρεβενών, ενώ απόψε θα περάσουν το βράδυ τους στη ΓΑΔΑ.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπισή τους σε δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν ήθελε να αναλάβει, αλλά υποχρεώθηκε. 

«Υποχρεώθηκα να αναλάβω μιας και ήξερα την υπόθεση και ήταν σήμερα η ανάκριση και απαιτούνταν η παρουσία δικηγόρου» δήλωσε ο Βασίλης Χρονόπουλος.

Σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς των παιδοβιαστών ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με την 12χρονη, έχοντας τη συνέναισή της, ο δικηγόρος δήλωσε: «Αυτό που έχει βγει προς τα έξω με αυτό που έχει γίνει απέχει. Υπάρχουν διάφορα σημεία και αντιφάσεις τα οποία θα προστεθούν. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις εμπλοκής και άλλων προσώπων. Τηρήσανε το δικαίωμα της σιωπής. Ο πρώτος κατηγορούμενος, ο 53χρονος είπε κάποια πράγματα για την κατηγορία. Αποδέχθηκε κάποια πράγματα, είπε τι είχε κάνει. Αν υπάρχει συναίνεση; Μιλάτε για ένα ανήλικο 12 χρόνων… Το μόνο άτομο που πρέπει να είναι στο απυρόβλητο είναι το παιδί. Αυτό που φαίνεται μέχρι τώρα είναι πως δεν είναι οργανωμένο κύκλωμα αλλά μεμονωμένες περιπτώσεις. Αυτό μένει να αποδειχθεί και από τα υπόλοιπα στοιχεία που θα μπουν στη δικογραφία» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βασίλης Χρονόπουλος.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης