Στην Ευελπίδων οι δύο παιδεραστές – Αυτεπάγγελτο διορισμό δικηγόρου περιμένει ο Μίχος – Σε οίκο ανοχής πήγαινε τη 12χρονη!

Ο 53χρονος πήγαινε την ανήλικη σε οίκο ανοχής για να βιαστεί από επώνυμους πελάτες - «Καταγγελίες» - βόμβα

Must Read

Στην Ευελπίδων και στο γραφείο της 33ης Ανακρίτριας βρίσκεται ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης από τον Κολωνό, αλλά και ο Ιωάννης Σοφιανίδης, ο οποίος φέρεται να πλήρωσε για να βιάσει το παιδί.

Πλήθος αστυνομικών, δημοσιογράφων, αλλά αρκετός κόσμος ήταν εκεί, με τους δύο κατηγορούμενους να καταφθάνουν με τα αυτοκίνητα που τους μετέφεραν από τη ΓΑΔΑ και τα οποία σταμάτησαν αρκετά μακριά από τους συγκεντρωμένους για λόγους ασφαλείας.




Ο 53χρονος παιδεραστής περιμένει τον αυτεπάγγελτο διορισμό δικηγόρου, καθώς τόσο ο Βασίλης Νουλέζας, όσο και ο Βασίλης Χρονόπουλος δεν ανέλαβαν τελικά την υπόθεσή του, παρά τις χθεσινές αντίθετες πληροφορίες.

Ο κ.Νουλέζας με δήλωσή του διευκρίνισε ότι δεν εκπροσωπεί τον Ηλία Μίχο, ενώ σήμερα και ο κ.Χρονόπουλος είπε πως αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αναλάβει την υπόθεση, αλλά θα παραμείνει για να βοηθήσει τον συνάδελφό του που θα διοριστεί από τις Αρχές.

Αυτό που σχολίασε πάντως, είναι ότι η «δικογραφία είναι ελλιπής και αναμένονται τις προσεχείς ημέρες να προστεθούν πάρα πολλά στοιχεία».

Ο Ηλίας Μίχος προσέρχεται στην Ανακρίτρια με μία δικογραφία που βρίθει στοιχείων σε βάρος του, μεταξύ των οποίων απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, αλλά και καταθέσεις.

Για την υπεράσπιση του κατηγορούμενου θα διοριστεί, όπως προαναφέραμε, αυτεπάγγελτα από τον ανακριτή δικηγόρος. Εφόσον αποδεχθεί τον διορισθεντα συνήγορο ο Μίχος, θα πρέπει να δοθεί χρόνος για να ενημερωθεί επί της δικογραφίας ο δικηγόρος.

Ωστόσο, σήμερα, εκπνέει το όριο των πέντε ημερών που μπορεί να κρατείται χωρίς απολογία, οπότε ο Μίχος ή θα συναινέσει για την παράταση της κράτησής του αν ζητήσει προθεσμία ο δικηγόρος ή θα απολογηθεί χωρίς δικηγόρο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας, δρούσε μεθοδικά κυρίως μέσω του διαδικτύου με προφίλ που φαίνονταν να ανήκαν στη 12χρονη, τα οποία στην πραγματικότητα διαχειριζόταν ο ίδιος.

Ο 53χρονος πήγαινε την 12χρονη σε οίκο ανοχής

Στην Ευελπίδων βρέθηκε και μια γυναίκα η οποία παρουσιάστηκε ως Πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας, η οποία είπε πως ήθελε να καταθέσει στην ανακρίτρια «γι’ αυτό το τέρας», αλλά δεν έγινε δεκτή.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η κ.Καρατζιώτη, ο Ηλίας Μίχος πήγαινε στο χώρο της, εκεί που έχει τον οίκο ανοχής, στο Γκάζι και έφερνε και το ανήλικο κορίτσι. «Το έφερνε να πάει με πελάτες και επώνυμους πελάτες… Εγώ δεν ήμουν εκεί, δεν το ήξερα αυτό. Επί δύο μήνες γινόταν αυτό».

Όπως είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αυτό συνέβη περίπου προ τριών μηνών, ενώ κανένας δεν έκανε σχετική καταγγελία γι΄αυτό, ενώ αποκάλυψε πως ο Ηλίας Μίχος «είχε φέρει κι άλλα παιδιά, κάτι τσιγγανάκια, κάτι από τον Κολωνό».

Η κ.Καρατζιώτη κρατούσε ένα στικάκι, στο οποίο είπε πως έχει μέσα πλάνα από κάμερες από το Γκάζι. «Έχει τον κατηγορούμενο και έχει και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα κάρτα», τόνισε.

Σε ερώτηση για το αν φαίνονται σε αυτά τα πλάνα οι «επώνυμοι» που υποστήριξε ότι βίασαν τη 12χρονη στον οίκο ανοχής, η γυναίκα είπε πως πρόκειται για ηθοποιούς, καλλιτέχνες, ενώ υπάρχουν και πολιτικοί, ενώ σχολίασε ότι θα βγάλει κι άλλα στη φόρα τις επόμενες ημέρες.

Στις επίμονες ερωτήσεις, για το πώς τόσο καιρό η ίδια δεν είχε δει και καταλάβει ότι  ένα ανήλικο παιδί εμφανιζόταν στο χώρο της, δεν απάντησε.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This