Άνδρες με παιδιά οι βιαστές της 12χρονης – Ανατριχιαστικοί διάλογοι της ανήλικης με τους παιδοψυχολόγους

Περίεργα «παιχνίδια» στα ΜΜΕ: Βγάζουν την Καραντζιώτη για να κατηγορεί τη μητέρα!

Must Read

Ακόμα τρεις άνδρες (ή και πέντε) φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί ως παιδεραστές από την 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης από τον Ηλία Μίχο.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται για τη συγκλονιστική κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς παρουσία παιδοψυχολόγων, η ανήλικη αρχικά έδωσε τις περιγραφές και τα στοιχεία τους και στη συνέχεια, οι Αρχές εντόπισαν τις κλήσεις στο κινητό της.




Όταν είδε τις φωτογραφίες τους από τις ταυτότητές τους, η 12χρονη από τον Κολωνό τους αναγνώρισε αμέσως και τους περιέγραψε ως εξής, σύμφωνα με το Star:

  • «Πάνος»: Είναι 40 ετών από την Παλλήνη, οδηγάει ένα κόκκινο αυτοκίνητο γαλλικής μάρκας και η γνωριμία τους έγινε μέσω Instagram.
  • «Αλέξανδρος»: Είναι 30 ετών από το Ίλιον, οδηγάει μαύρο αυτοκίνητο και σύμφωνα με το κορίτσι έχει ένα παιδί συνομήλικό της, 12 ετών. Η γνωριμία τους έγινε μέσω viber.
  • Το όνομα του τρίτου άνδρα δεν διευκρινίζεται. Σύμφωνα με τη 12χρονη είναι πατέρας δύο παιδιών και οδηγούσε ένα λευκό ιαπωνέζικο αμάξι. Όπως είπε η ανήλικη συναντήθηκε τρεις φορές μαζί του.




 

Η υψηλή κοινωνία…

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το Star, κάποιοι από τους επίδοξους βιαστές της 12χρονης, εμφανίζονταν στις διαδικτυακές εφαρμογές με γυναικεία ονόματα, όπως Ελένη και Μαρία, ενώ οι αρχές εκτιμούν πως πίσω από τα γυναικεία ψευδώνυμα μπορεί να κρύβονται άνθρωποι της καλής κοινωνίας, κάνοντας λόγο ακόμα και για «πρόσωπα-έκπληξη».

Ανάμεσά τους, άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες.

Η «αμοιβή» σε κάθε συνάντηση, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν σχεδόν πάντα τα ίδια: 50 ευρώ, ενώ τα ραντεβού κλείνονταν μεσημέρι ή απόγευμα.




Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι

Σοκάρουν εν τω μεταξύ και οι διάλογοι που είχε η 12χρονη με τους παιδοψυχολόγους, στους οποίους περιέγραψε τα προφίλ των βιαστών της:

Ψυχολόγος: Αυτόν τον άνθρωπο τον ξέρεις ;

12χρονη: Ναι, τον βρήκαμε από την εφαρμογή Βlindchat.  Είχαμε ερωτικές επαφές με προφυλάξεις. Μου έδινε 50 ευρώ.

Ψυχολόγος: Πού και πότε βρισκόσασταν;

12χρονη: Συνήθως απόγευμα, ερχόταν με ένα μαύρο P και με ένα άλλο όχημα από τη δουλειά του. Μου είχε πει ότι φτιάχνει αμάξια, ότι έχει συνεργείο.

Ψυχολόγος: Τι ξέρεις για αυτόν;

12χρονη: Έχει νομίζω δύο κόρες ή τρεις… Νομίζω στην ηλικία μου. Αυτός ήξερε ότι εγώ είμαι 16 ετών. Δεν αναρωτήθηκε αν είμαι μικρότερη. Τα λεφτά όλα… και από αυτόν τα έπαιρνε ο Μίχος.

Ψυχολόγος: Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που έχεις τα κινητά τους;

12χρονη: Nαι, είχα έναν … αλλα δεν ξέρω και πολλά για αυτόν. Ξέρω ότι έχει δυο παιδάκια, είναι παντρεμένος και είχε ένα λευκό T.

Ψυχολόγος: Πόσες φορές βρεθήκατε με αυτόν;

12χρονη: Τρεις, αλλά τώρα δεν έχω το τηλέφωνό του.

Ψυχολόγος: Αυτός ο άντρας γνωρίζεις είναι παντρεμένος ή ελεύθερος (σ.σ. η ψυχολόγος τη ρωτάει και για άλλον άνδρα);

12χρονη: Ελεύθερος είναι. Στο viber είχε φωτογραφία με στρατιωτική μπλούζα, αλλά δεν έχει σχέση με τον στρατό.  Και αυτός μου έδινε 50 ευρώ. Δε θυμάμαι κάτι άλλο.

Όσο για το πώς αιτιολογούσε η 12χρονη την πολύωρη απουσία της το σπίτι; Έλεγε ότι πάει να παίξει στην πλατεία με τους φίλους της…




Ο Μίχος την «πάσαρε» και σε φίλο της οικογένειας

Ψυχολόγος: Αυτόν τον Μ. Ν. τον ξέρεις; (Της δείχνουν στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία προφίλ χρήστη)

12χρονη: Nαι, είναι γνωστός της θείας μου. Μια μέρα μιλήσαμε με μηνύματα. Μου έλεγε να προσέχω, γιατί ήξερε τον Ηλία. Ποτέ όμως δεν έγινε κάτι με αυτόν.

Ψυχολόγος: Ποιος τον προσέγγισε ;

12χρονη: Του έστειλε μήνυμα ο Ηλίας σαν να είμαι εγώ και με εξέθεσε, γιατί αυτός ο άνθρωπος μας ξέρει. Γνωρίζει καλά τη θεία μου.

Ψυχολόγος: Θυμάσαι κάποιον άλλον άντρα;

12χρονη: Ναι θυμάμαι έναν Α. Δουλεύει στον Πειραιά. Ήταν ηλεκτρολόγος στα καράβια και ζει στην Κόρινθο. Έχει τζιπ

Ψυχολόγος: Πως τον γνώρισες;

12χρονη: Μέσω της εφαρμογής. Συναντηθήκαμε για να βρεθούμε ερωτικά. Αυτός ήθελε να πάμε σε ξενοδοχείο, αλλά εγώ δεν ήθελα και έτσι του είπα και καλά ότι θέλω τα λεφτά για να τα πάω στη μαμά μου και να γυρίσω πίσω μαζί του αργότερα για να έχουμε πιο πολύ χρόνο. Και έφυγα από το ραντεβού.




Περίεργα «παιχνίδια»

Εν τω μεταξύ, μια περίεργη πρεμούρα έχει πιάσει αρκετά ΜΜΕ, τα οποία δεν χάνουν ευκαιρία να κατηγορούν τη μητέρα της 12χρονης, παρότι σύμφωνα με την εκπομπή «πρωινό μας», τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και έχουν καταστήσει την 37χρονη κατηγορούμενη για μια τόσο σοβαρή κατηγορία, είναι μόνο 4 τραπεζικές μεταφορές, που φτάνουν στο σύνολο τα 110 ευρώ!

Παρόλα αυτά, στα κανάλια παίζουν συνεχώς δηλώσεις της (σ.σ. νέο «χτύπημα» στο Star απόψε) –κατά δήλωσής της- ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής Κωνσταντίνας Καραντζιώτη, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμπλέξει τη μητέρα της 12χρονης στις διεστραμμένες πράξεις του Ηλία Μίχου.

Όμως, όπως αποκάλυψε το 2020mag.gr η συγκεκριμένη κυρία δεν είναι ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής, αλλά χρησιμοποιεί το σπίτι της που δεν βρίσκεται στο Γκάζι όταν εκδίδεται, ενώ ήταν Επόπτρια για τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2019 σε εκλογικό τμήμα στη Λιοσίων, με σοβαρά ερωτήματα να προκύπτουν επ’ αυτού, όπως τα διατυπώνει ο Σοφοκλής Αρχοντάκης που υπογράφει την αποκάλυψη:

«Άρα η Νέα Δημοκρατία, θέλει να μας εξηγήσει τη σχέση της με μια γυναίκα που ισχυρίζεται πως διευκόλυνε βιασμό ανηλίκου στον υποτιθέμενο οίκο ανοχής της; Θέλει να μας πει η Νέα Δημοκρατία αν η κ. Καρατζιώτη είναι μέλος της; Θέλει να μας πει η Νέα Δημοκρατία αν η κ. Καρατζιώτη νοίκιαζε τον υποτιθέμενο οίκο ανοχής της, ώστε να πηγαίνει η μητέρα τη 12χρονη κόρη της για να κακοποιηθεί από τον μέσο Έλληνα Νοικοκυραίο; Θέλει να μας πει η Νέα Δημοκρατία υπό ποιες συνθήκες η κ. Καρατζιώτη κλήθηκε να αναγνωρίσει δήθεν εγκλήματα των συλληφθέντων και βασανισθέντων στην Αντιφασιστική Μοτοπορεία, που ακόμα περιμένουμε τον Δένδια να μηνύσει τον Guardian; Θέλει να μας πει η κ. Μίχου αν γνωρίζει την κ. Καρατζιώτη και από πού; Θέλει να μας πει η Νέα Δημοκρατία πόσο χαμένα τα είχε η επόπτριά της, που είχε πάρει αγκαζέ μέλη του ΚΚΕ με αυτοκόλλητο στα ρούχα τους και τα σύστηνε στους υπόλοιπους νεοδημοκράτες ως «δικά τους παιδιά»;»

Και διαπιστώνει: «Είτε η Καρατζιώτη χρησιμοποιείται σε προσπάθεια συγκάλυψης, είτε χρησιμοποιείται σε μια κίνηση αποπροσανατολισμού της κοινή γνώμης».

Και στο κάτω-κάτω, εάν την θεωρούν αξιόπιστη, γιατί δεν απαιτούν να παρέμβει η δικαιοσύνη για το στικάκι της, που όπως η ίδια ισχυρίστηκε, έχει πολιτικούς να βιάζουν το παιδί;

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This