Παγωμάρα στο Μαξίμου από την αποκάλυψη Λιάγκα για παρέμβαση Μητσοτάκη στην υπόθεση του Κολωνού

Τι ζήτησε ο πρωθυπουργός από τον Τάκη Θεοδωρικάκο, γιατί εκνευρίστηκε το πρωθυπουργικό περιβάλλον

Must Read

Η είδηση που μετέδωσε αποκλειστικά ο Γιώργος Λιάγκας και αφορούσε τα άδυτα του Μαξίμου, αναφορικά μάλιστα με την υπόθεση της συμμορίας παιδοβιαστών στον Κολωνό, προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο παρουσιαστής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε σαφέστατη εντολή στον υπουργό προστασίας του πολίτη, λέγοντάς του ξεκάθαρα ότι «δεν καλύπτουμε κανέναν»!

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη μπορεί να γίνει όπλο σε χέρια κακόπιστων αλλά και της αντιπολίτευσης, διότι εάν πρέπει να δώσει τέτοια εντολή ο πρωθυπουργός στον υπουργό προστασίας του πολίτη, εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος εάν σε άλλες περιπτώσεις υπήρξε συγκάλυψη.

Νωπές άλλωστε είναι οι εξελίξεις με το ξέπλυμα Λιγνάδη και Φουρθιώτη. Στην δεύτερη περίπτωση μάλιστα, η οργή των ανδρών της ελληνικής αστυνομίας είναι έκδηλη, διότι οι συνεργοί του παρουσιαστή επιχείρησαν να δολοφονήσουν αστυνομικούς!

Βαρύτατα εκτεθειμένος όμως είναι κυρίως ο Τάκης Θεοδωρικάκος, και για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Εάν δηλαδή δεν έκανε παρέμβαση ο πρωθυπουργός, υπήρχε περίπτωση ο Θεοδωρικάκος να συγκαλύψει;

Γιατί χρειάστηκε  στα αλήθεια να δώσει τέτοια εντολή ο πρωθυπουργός στον υπουργό του, για μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο; Δεν έχει εμπιστοσύνη; Υπήρχε κάποια προγενέστερη εντολή που έπρεπε να ακυρωθεί; Άγνωστο…

Ουδείς βέβαια μπορεί να γνωρίζει τα κίνητρα του Λιάγκα και το κατά πόσον η αποκάλυψη του ισχύει. Το Μαξίμου πάντως εκλιπαρεί και ελπίζει η ασθμαίνουσα αντιπολίτευση να μην βλέπει Λιάγκα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This