Στον ανακριτή ο 45χρονος «βιαστής με το τατουάζ»

Τι αναφέρει μία τρίτη καταγγελία

Must Read

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί για την απολογία του, ο κατηγορούμενος για σεξουαλική βία και επιθέσεις σε βάρος γυναικών στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, μετά την προθεσμία που πήρε την περασμένη Τρίτη.

Ο δράστης εντοπίστηκε στον Αυλώνα Αλβανίας, όπου προσήχθη από τις Αλβανικές Αρχές και οδηγήθηκε στα σύνορα, όπου εκεί υπέγραψε την παράδοσή του στις Ελληνικές Αρχές και εν συνεχεία οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ και στον εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος που εκδόθηκε σε βάρος του και ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή. Στο μεταξύ, έχει προκύψει και μία τρίτη καταγγελία γυναίκας η οποία προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και κατήγγειλε πως το περασμένο καλοκαίρι στο Λουτράκι όπου διατηρεί εξοχική κατοικία και ενώ βρισκόταν έξω με το σκύλο της, άτομο που μοιάζει στον δράστη, την ακολούθησε στον δρόμο. Εκείνη φοβήθηκε μπήκε βιαστικά στο σπίτι της και τον είδε να αυνανίζεται.

Η γυναίκα θα κληθεί και από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για να εξεταστεί και να τις δείξουν φωτογραφίες του δράστη, ώστε να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για το ίδιο άτομο, οπότε επί του παρόντος η συγκεκριμένη καταγγελία τελεί υπό διερεύνηση. Αυτό πάντως που αναμένουν οι Αρχές είναι ότι μόλις εκδοθεί η εισαγγελική διάταξη για την επίσημη δημοσιοποίηση των στοιχείων του δράστη και των φωτογραφιών του, ενδεχομένως τότε να προκύψουν και άλλες καταγγελίες.



Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This