Γκάφα της ΕΛ.ΑΣ! Τους το έσκασε κουτσός κρατούμενος!

Must Read

Μπορεί να είναι… κουτσός, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να δραπετεύσει από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»! Ο λόγος για έναν Γεωργιανό κρατούμενο, που βρήκε ευκαιρία να αποδράσει, όταν ο ένας αστυνομικός που τον φρουρούσε πήγε για… τσιγάρο και ο συνάδελφός του ακολούθησε την εντολή της νοσηλεύτριας να βγει από το εξεταστήριο!

Ο Γεωργιανός με την περιορισμένη κινητική ικανότητα συνελήφθη από αστυνομικούς του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», όταν στον έλεγχο διαβατηρίων διαπιστώθηκε πως ήταν χαρακτηρισμένος ως ανεπιθύμητος. Αν και σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται άμεσα επαναπροώθηση, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ο 50χρονος αλλοδαπός, αφού συνελήφθη, τέθηκε υπό κράτηση στο κρατητήριο του αεροδρομίου.

Ωστόσο, επικαλέστηκε ενοχλήσεις, που υποχρέωσαν τη μεταγωγή του στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου τον μετέφεραν για εξετάσεις δύο αστυνομικοί. Ύστερα από πολύωρη αναμονή -σύμφωνα με την Espresso- ο ένας συνοδός βγήκε έξω για να καπνίσει, ενώ ο συνάδελφός του υποχρεώθηκε να βγει από το εξεταστήριο μέχρι να ολοκληρωθεί ο ιατρικός έλεγχος, με υπόδειξη της νοσηλεύτριας. Δεν αντιλήφθηκε, ωστόσο, ότι και η νοσηλεύτρια βγήκε από τον χώρο της εξέτασης, με τον κρατούμενο να παραμένει ασυνόδευτος!

Ο Γεωργιανός δεν έχασε την ευκαιρία που του δόθηκε και κατάφερε να το σκάσει χωρίς να γίνει αντιληπτός, παρά το κινητικό του πρόβλημα! Μόλις διαπιστώθηκε η απουσία του, άρχισαν αναζητήσεις, χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος των αστυνομικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This