Σάββατο 19/6/2021

Γκάφα της ΕΛ.ΑΣ! Τους το έσκασε κουτσός κρατούμενος!

Μπορεί να είναι… κουτσός, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να δραπετεύσει από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»! Ο λόγος για έναν Γεωργιανό κρατούμενο, που βρήκε ευκαιρία να αποδράσει, όταν ο ένας αστυνομικός που τον φρουρούσε πήγε για… τσιγάρο και ο συνάδελφός του ακολούθησε την εντολή της νοσηλεύτριας να βγει από το εξεταστήριο!

Ο Γεωργιανός με την περιορισμένη κινητική ικανότητα συνελήφθη από αστυνομικούς του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», όταν στον έλεγχο διαβατηρίων διαπιστώθηκε πως ήταν χαρακτηρισμένος ως ανεπιθύμητος. Αν και σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται άμεσα επαναπροώθηση, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ο 50χρονος αλλοδαπός, αφού συνελήφθη, τέθηκε υπό κράτηση στο κρατητήριο του αεροδρομίου.

Ωστόσο, επικαλέστηκε ενοχλήσεις, που υποχρέωσαν τη μεταγωγή του στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου τον μετέφεραν για εξετάσεις δύο αστυνομικοί. Ύστερα από πολύωρη αναμονή -σύμφωνα με την Espresso- ο ένας συνοδός βγήκε έξω για να καπνίσει, ενώ ο συνάδελφός του υποχρεώθηκε να βγει από το εξεταστήριο μέχρι να ολοκληρωθεί ο ιατρικός έλεγχος, με υπόδειξη της νοσηλεύτριας. Δεν αντιλήφθηκε, ωστόσο, ότι και η νοσηλεύτρια βγήκε από τον χώρο της εξέτασης, με τον κρατούμενο να παραμένει ασυνόδευτος!

Ο Γεωργιανός δεν έχασε την ευκαιρία που του δόθηκε και κατάφερε να το σκάσει χωρίς να γίνει αντιληπτός, παρά το κινητικό του πρόβλημα! Μόλις διαπιστώθηκε η απουσία του, άρχισαν αναζητήσεις, χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος των αστυνομικών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ