Άγρια συμπλοκή και ξεκαθάρισμα λογαριασμών κοντά στο σπίτι του Χρυσοχοΐδη

Must Read

Εκτεταμένη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων προκάλεσε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ αγνώστων, που έγινε λίγο μετά τις 10 τη νύχτα της Κυριακής σε μικρή απόσταση από το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Σύμφωνα με τους περιοίκους, μια μικρή ομάδα από περίπου πέντε ή έξι άτομα συνεπλάκη στη συμβολή των οδών Δημητρακοπούλου και Λυκούργου στην Καλλιθέα.

Ο αστυνομικός, ο οποίος εκτελούσε καθήκοντα σκοπού έξω από την κατοικία του υπουργού, ενημερώθηκε από περαστικούς, ενώ και το Κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε τηλεφωνικές κλήσεις για τη συμπλοκή από πολίτες. Μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ και συμβατικά οχήματα έλαβαν σήμα να μεταβούν στο σπίτι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καθώς δεν είχαν εξακριβωθεί τα κίνητρα και η ταυτότητα των εμπλεκομένων.

Η συμπλοκή είχε ως αφορμή την αντιπαράθεση μελών αντίπαλων ομάδων του υποκόσμου που αλληλοκατηγορούνταν για την κλοπή μιας μοτοσικλέτας. Οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο αποχώρησαν όταν αντιλήφθηκαν την κινητοποίηση, χωρίς οι αστυνομικοί να προχωρήσουν σε προσαγωγές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This