Έκρυψε ηρωίνη στο εσωτερικό… κούκλας

Must Read

Κάθε άλλο παρά ένα αθώο παιχνίδι ήταν η κούκλα που μετέφερε στις αποσκευές της η 35χρονη η οποία συνελήφθη στην Κάλυμνο, αφού στο εσωτερικό της έκρυβε τον «λευκό θάνατο». Η 35χρονη, που ταξίδευε από τον Πειραιά για την Κάλυμνο, σκέφτηκε ότι, κρύβοντας την ηρωίνη μέσα στην κούκλα, δεν θα κινούσε υποψίες και θα την παρέδιδε εύκολα στον 32χρονο φίλο της, ο οποίος την περίμενε στο νησί.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτη τη γυναίκα με το που αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής και τη σταμάτησαν για έλεγχο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν διαπιστώθηκε ότι η 35χρονη είχε «χειρουργήσει» μια παιδική κούκλα και είχε κρύψει στο εσωτερικό της 34 γραμμάρια ηρωίνη. Στη συνέχεια την έραψε για να μη φαίνεται η «επέμβαση» που είχε κάνει και ξεκίνησε για το ταξίδι της.

Όπως δικαιολογήθηκε στους αστυνομικούς που έκαναν την προανάκριση, δέχτηκε να μεταφέρει τα ναρκωτικά για λογαριασμό ενός 32χρονου φίλου της, που ζει επίσης στην Κάλυμνο, ο οποίος εντοπίστηκε στη συνέχεια και συνελήφθη. Και οι δύο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα της Κω κατηγορούμενοι για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This