Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έφτιαχνε ποτά «μπόμπες» και τα έσπρωχνε σε κάβες και μαγαζιά (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Σπείρα που εισήγαγε από τη Βουλγαρία νοθευμένα ποτά και στη συνέχεια τα προωθούσε στην ελληνική αγορά εξάρθρωσε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας.

Οι Αρχές συνέλαβαν συνολικά δεκατέσσερα μέλη της οργάνωσης, εκ των οποίων δέκα Έλληνες και τέσσερις αλλοδαποί ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και το αρχηγικό μέλος της συμμορίας.

Η σπείρα, όπως προέκυψε, μετέφερε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα φορτηγά με ποτά χωρίς νόμιμα παραστατικά, τους αφαιρούσαν τις ετικέτες και έβαζαν πλαστές ελληνικές επώνυμων εταιριών, πριν τα προωθήσουν στην ελληνική αγορά.

Οι ποσότητες των αλκοολούχων ποτών που κατασχέθηκαν θα παραδοθούν στις τελωνειακές αρχές ενώ όπως εκτιμάται οι διαφυγόντες φόροι ανέρχονται στις 810.000 ευρώ, ποσό που θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της αστυνομίας εδώ

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ