Βανδαλισμούς σε αρχαία λόγω μεταναστευτικού έκαναν στο Μετρό της Ακρόπολης

Must Read

Βανδαλισμούς σε αρχαία ευρήματα και αντίγραφα αυτών, αλλά και σε ακυρωτικά μηχανήματα προκάλεσε, λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ της Τετάρτης, ομάδα περίπου τριάντα νεαρών, που εισέβαλε στο σταθμό του μετρό “Ακρόπολη”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πολύ γρήγορα αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν στο σημείο, ενώ οι νεαροί προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διαφύγουν με τον πρώτο διερχόμενο συρμό. Ο οδηγός αντέδρασε άμεσα, ακινητοποιώντας τον και έτσι οι αστυνομικοί μπόρεσαν να προχωρήσουν σε 56 προσαγωγές συνολικά.

Όπως όλα δείχνουν, οι βάνδαλοι αντιδρούν σχετικά με την κατάσταση στα σύνορα και την αυξημένη περιφρούρησή αυτών. Εξάλλου, ένα από τα συνθήματα που έγραψαν στο πάνω μέρος του σταθμού ήταν: «Destroy borders», δηλ. «Καταστρέψτε τα σύνορα»! Τα συνθήματα γράφτηκαν και πάνω σε τοίχους, αλλά και πάνω στα αρχαιολογικά ευρήματα.

Δείτε επίσης: Ερντογάν: «Συνδέσαμε απευθείας την Αθήνα με την Ιντλίμπ, για να… αντιληφθούν οι Ευρωπαίοι την κατάσταση στη Συρία»

Δείτε επίσης: Στο «κόκκινο» η κατάσταση στον Έβρο με 4.600 απόπειρες παράνομης εισόδου το τελευταίο 24ωρο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This