«Τσάκωσαν» σύγχρονους… Ιντιάνα Τζόουνς που έσκαβαν για να βρουν μινωικό τάφο

Must Read

Ζηλεύοντας τη δόξα του πιο διάσημου κινηματογραφικού αρχαιολόγου Ιντιάνα Τζόουνς, τέσσερα άτομα έσκαβαν μανιωδώς σε ένα λιόφυτο έξω από το Ηράκλειο, με την ελπίδα να βρουν… μινωικό τάφο! Πρόκειται για τρεις άντρες και μία γυναίκα, οι οποίοι πιάστηκαν σαν ποντίκια στη φάκα το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς, που διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι είχαν σκάψει ήδη σε βάθος 3,5 μέτρων!

Οι άνδρες εντοπίστηκαν επί το έργο από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης, του Τμήματος Μαλεβιζίου και της Ασφάλειας, τη στιγμή που έσκαβαν μέσα στον τεράστιο λάκκο, ενώ η γυναίκα είχε τον ρόλο τσιλιαδόρου.

Όπως κατέθεσε αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση, η πληροφορία για την παράνομη ανασκαφή είχε γίνει γνωστή στους προϊσταμένους των εμπλεκόμενων υπηρεσιών. Έτσι, οι αστυνομικοί εντόπισαν το ακριβές σημείο, κρύφτηκαν και περίμεναν να εμφανιστούν οι αρχαιοκάπηλοι, όπως και έγινε. Ένας εκ των δραστών ομολόγησε ότι έσκαβαν για να βρουν μινωικό τάφο, μέσα στον οποίο είχαν πληροφορίες ότι υπήρχαν χρυσά νομίσματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This