«Σεργιάνι» της… άγρυπνης αστυνομίας με 5 συλλήψεις για ληστείες και διαρρήξεις

Must Read

Χωρίς να λογαριάσουν ότι τα περιπολικά της άμεσης δράσης κινούνται και στη βροχή, οι εγκληματίες βγήκαν… παγανιά το βράδυ της Κυριακής στο λεκανοπέδιο της Αττικής.
Συγκεκριμένα, στη 1:30 τα ξημερώματα στο Γέρακα, μετά από καταδίωξη, ακινητοποιήθηκε κλεμμένο αυτοκίνητο και συνελήφθη ο ένας από τους τέσσερις επιβάτες. Μέσα στο όχημα βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Δείτε επίσης: Θύματα «διδύμου» απατεώνων 19 επιχειρηματίες στην Αργολίδα – Τους ξάφρισαν τους λογαριασμούς

Σε άλλο περιστατικό στους Αμπελόκηπους την ίδια ώρα, συνελήφθησαν δυο άτομα που ετοιμάζονταν να διαρρήξουν οχήματα κι έχοντας πάνω τους τα κλοπιμαία από τρία SMART που είχαν ήδη διαρρήξει.

Τέλος, λίγο αργότερα επί της οδού Λιοσίων, συνελήφθησαν δυο ληστές, έχοντας πάνω τους πιστόλι μάρκας ECOL 9mm, με την απειλή του οποίου πριν από λίγο είχαν ληστέψει κατάστημα εστίασης στην οδό Λόυδ Τζώρτζ και τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους.

ΠΙΣΤΟΛΙΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This