«Άδειαζε» τραπεζικούς λογαριασμούς για να παίζει online στοίχημα

Must Read

Εύκολο χρήμα έβγαζε ένας 27χρονος από την Πάτρα μέσω της διαδικτυακής κομπίνας, ξαφρίζοντας ξένους τραπεζικούς λογαριασμούς και παίζοντας τα χρήματα που υφάρπαζε στο ιντερνετικό στοίχημα.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Πατρών, στις 25 και 26 Φεβρουαρίου ο δράστης υπεξαίρεσε από τους τραπεζικούς λογαριασμούς ενός άνδρα και μιας γυναίκας το συνολικό χρηματικό ποσό των 3.920 ευρώ, τα οποία κατόπιν διέθεσε σε διαδικτυακή στοιχηματική εταιρία.

Από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί για τη διερεύνηση της υπόθεσης, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του δράστη τα οποία τούς οδήγησαν στην Πάτρα όπου, όμως, δεν τον εντόπισαν.

Δείτε επίσης: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε και αποσυναρμολογούσε αυτοκίνητα για να πουλήσει τα εξαρτήματά τους

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 27χρονου έχουν επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας, ενώ ταυτόχρονα οι αστυνομικοί προσπαθούν να μάθουν και τον ακριβή τρόπο με τον οποίο κατόρθωσε να αφαιρέσει τα χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των δύο θυμάτων του.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του νεαρού χάκερ και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών του άσκησε δίωξη για απάτη μέσω διαδικτύου. Ωστόσο, οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν έχουν πέσει και άλλοι ανυποψίαστοι πολίτες, θύματα της διαδικτυακής απάτης του 27χρονου «ηλεκτρονικού» απατεώνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This