Ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε την Δευτέρα 27/4 στο Παγκράτι, όταν οδηγός μηχανής επιτέθηκε σε 22χρονη γυναίκα, τραυματίζοντάς την σοβαρά, έπειτα από διαφωνία για θέση στάθμευσης.
Πώς ξεκίνησε το επεισόδιο
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα άρχισαν τη στιγμή που η νεαρή προσπαθούσε να παρκάρει το αυτοκίνητό της με τη βοήθεια φίλης της, η οποία είχε κατέβει για να δεσμεύσει προσωρινά τη θέση. Εκείνη την ώρα, ένας άλλος οδηγός αντέδρασε, θεωρώντας λανθασμένη την πρακτική αυτή, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έντονη λεκτική αντιπαράθεση.
Η επίθεση από τον οδηγό μηχανής
Η κατάσταση ξέφυγε όταν εμφανίστηκε οδηγός μηχανής από πολυκατοικία της περιοχής, ο οποίος εκνευρίστηκε επειδή δεν μπορούσε να περάσει. Σύμφωνα με μαρτυρίες, άρχισε να βρίζει και να απειλεί τη νεαρή γυναίκα, η οποία κατέβηκε από το όχημα για να του ζητήσει εξηγήσεις.
Τότε, ο άνδρας φέρεται να της επιτέθηκε βίαια, χτυπώντας την με γροθιά, αρπάζοντάς την από τον γιακά και πετώντας την πάνω στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια στο έδαφος. Ακολούθησαν κλωτσιές, με την επίθεση να σταματά χάρη στην παρέμβαση ενός γείτονα. Ο δράστης διέφυγε και φέρεται να κρύφτηκε στην πολυκατοικία.
Τι ανέφερε φίλος του θύματος
«Ήταν στο αμάξι με τη φίλη της και προσπαθούσαν να παρκάρουν. Βρήκαν μια θέση και η φίλη κατέβηκε για να τη δεσμεύσει, ώστε να κάνει κύκλο και να επιστρέψει. Εκείνη τη στιγμή ένας ηλικιωμένος άρχισε να διαμαρτύρεται ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνουν και πως δεσμεύουν τη θέση. Εκεί γινόταν ένας διάλογος μεταξύ τους…
Ξαφνικά εμφανίστηκε ένας άνδρας από την πολυκατοικία με το μηχανάκι του, άρχισε να βρίζει χυδαία και να απειλεί. Η κοπέλα κατέβηκε αποσβολωμένη και του ζήτησε εξηγήσεις. Τότε εκείνος της έριξε γροθιά, την άρπαξε από τον γιακά, την πέταξε στο αυτοκίνητο και μετά κάτω. Στη συνέχεια άρχισε να την κλωτσάει. Ευτυχώς παρενέβη ένας γείτονας και τον απομάκρυνε. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και κρύφτηκε πάλι στην πολυκατοικία» ανέφερε στο newsit.gr πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας.
Η 22χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στον αστράγαλο. Οι γιατροί της συνέστησαν ακινησία για περίπου 30 ημέρες, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης για την πλήρη αποκατάσταση του τραυματισμού της.
Το περιστατικό έχει ήδη καταγγελθεί στις Αρχές, οι οποίες αναζητούν τον δράστη, ενώ η υπόθεση αναδεικνύει για ακόμη μία φορά την επικινδυνότητα που μπορεί να λάβουν καθημερινές διαφωνίες.
Δείτε επίσης:







