ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΟινόφυτα: Ανατίναξαν ΑΤΜ με λεία-μαμούθ 110.000 ευρώ

Οινόφυτα: Ανατίναξαν ΑΤΜ με λεία-μαμούθ 110.000 ευρώ

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών

Στο «πόδι» σηκώθηκαν οι κάτοικοι στα Οινόφυτα τα ξημερώματα του Σαββάτου (9/5), όταν μια ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε την περιοχή. Στόχος των δραστών ήταν ένα αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ), το οποίο ήταν εγκατεστημένο σε σούπερ μάρκετ της περιοχής. Ο εκκωφαντικός θόρυβος σημειώθηκε γύρω στις 04:00, προκαλώντας αναστάτωση στους περιοίκους.

Η λεία των δραστών και οι απώλειες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν την κασετίνα με τα μετρητά, η οποία περιείχε ένα ποσό που αγγίζει τις 110.000 ευρώ. Παρά την επιτυχία της επιχείρησής τους, δεν έλειψαν οι απώλειες λόγω της έκρηξης, καθώς στο σημείο βρέθηκαν καμένα χαρτονομίσματα συνολικής αξίας περίπου 2.500 ευρώ, τα οποία οι δράστες εγκατέλειψαν πίσω τους κατά τη διαφυγή τους.

Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θηβών. Οι αστυνομικές αρχές επικεντρώνονται πλέον στη συλλογή και την ανάλυση οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του σούπερ μάρκετ αλλά και παρακείμενων καταστημάτων, προκειμένου να χαρτογραφήσουν τις κινήσεις των δραστών και να ταυτοποιήσουν το όχημα διαφυγής τους.

Παράλληλα, λαμβάνονται καταθέσεις από άτομα που ενδέχεται να παρατήρησαν ύποπτη κινητικότητα στην περιοχή πριν ή μετά την έκρηξη.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης