7-7-2020

Πανελλήνια οργή για την νέα ανάρτηση της επιτροπής «Ελλάδα 2021» κατά του Γεώργιου Καραϊσκάκη

Συκοφάντησαν τον Ιωάννη Καποδίστρια, «ξέχασαν» την Μπουμπουλίνα, τώρα επιτίθενται αισχρά κατά του ήρωα Γεωργίου Καραϊσκάκη και επικαλούνται… χάκερς!

Αποσύρθηκε άρον – άρον η επίμαχη ανάρτηση. ΠΡΟΣΟΧΗ, περιέχει αισχρές εκφράσεις.

Μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση – που σύμφωνα με πληροφορίες προκάλεσε την οργή ακόμα και κορυφαίου στελέχους της επιτροπής που εξέφρασε την πρόθεσή να παραιτηθεί – διαδραματίζεται τις τελευταίες ώρες.

Πρόκειται για ανάρτηση της επίσημης ιστοσελίδας της επιτροπής Ελλάδα 2021, η οποία προσπαθώντας να παρουσιάσει τον Γεώργιο Καραϊσκάκη ως μισογύνη, μεταχειρίστηκε κείμενο του μέλους της επιτροπής, καθηγητή Αριστείδη Χατζή. Λόγω της οργής που προκλήθηκε, καθώς μιλάμε για το τρίτο κατά σειρά χτύπημα κατά των ηρώων της εθνεγερσίας, η ανάρτηση εξαφανίστηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της επιτροπής και ακολούθησε η ακόλουθη δικαιολογία.

Η δικαιολογία είναι ίσως πιο προκλητική από την ίδια την ανάρτηση. Διότι, η ανάρτηση ήταν μέρος άρθρου του κυρίου Αριστείδη Χατζή, ο οποίος είναι μέλος της επιτροπής! Δηλαδή η επιτροπή αφήνει να εννοηθεί δράση χάκερς, ενώ το απόσπασμα που αναρτήθηκε αποτελεί πόνημα υφιστάμενου μέλους της επιτροπής.

Ευθύνες φυσικά για την συνεχιζόμενη την αποκαθήλωση των οσίων και ιερών του έθνους, μέσω της απαξίωσης της μνήμης των ηρώων του, έχει αυτός που διόρισε τα μέλη της επιτροπής και φυσικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Δείτε την αισχρή ανάρτηση που ήδη έχει αποσυρθεί:

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ