18-9-2020

«Εδεσε» στη Λέσβο άλλη μία βάρκα με 40 πρόσφυγες και μετανάστες

Άλλη μια βάρκα με 40 πρόσφυγες και μετανάστες, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, κυρίως αφρικανικής και αφγανικής καταγωγής, έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία Γιαλοτσίπια της βορειοδυτικής Λέσβου.

Πρόκειται για τη δεύτερη βάρκα με αλλοδαπούς που φτάνει στη Λέσβο μέσα στον Ιούνιο. Στο σύνολό τους οι πρόσφυγες και οι μετανάστες θα υποβληθούν στους απαραίτητους ελέγχους και στη συνέχεια θα τεθούν σε καραντίνα στον καταυλισμό στα Μεγάλα Θέρμα της βόρειας Λέσβου.

Την περασμένη Πέμπτη είχε φτάσει άλλη μια βάρκα με 32 πρόσφυγες και μετανάστες στην παραλία Παλιός του Μανταμάδου στη βορειοανατολική Λέσβο και αφού ελέγχθηκαν ιατρικά, μεταφέρθηκαν στον καταυλισμό, στον οποίο υπενθυμίζεται ότι ζουν ήδη άλλοι 250 πρόσφυγες και μετανάστες που είχαν φτάσει τις τελευταίες 40 μέρες σε διάφορες ακτές της δυτικής Λέσβου.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ