Μας κοροιδεύουν! Από τη Λιοσίων, ο συνωστισμός προσφύγων και μεταναστών μεταφέρθηκε στην Παρασκευοπούλου!

Must Read

Κανένα μέτρο φαίνεται πως δεν έχει ληφθεί από τους αρμόδιους φορείς σχετικά με τον συνωστισμό προσφύγων και μεταναστών που συνεχίζει να παρατηρείται σε σημεία του κέντρου της Αθήνας, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, με τον κίνδυνο η κατάσταση να μετατραπεί σε μια υγειονομική βόμβα με απρόβλεπτες συνέπειες να είναι ορατός.

Στις αρχές του μήνα, το newsbreak.gr είχε δημοσιεύσει την καταγγελία αναγνώστη σύμφωνα με την οποία στην οδό Λιοσίων και συγκεκριμένα σε κτίριο που βρίσκεται στο νούμερο 142 παρατηρείται ένας πρωτοφανής συνωστισμός δεκάδων προσφύγων και μεταναστών οι οποίοι παραμένουν για πολύ ώρα στο συγκεκριμένο σημείο, χωρίς να φορούν μάσκες ή έστω να κρατούν τις αποστάσεις ασφάλειας, αδιαφορώντας πλήρως για την δημόσια υγεία και ασφάλεια, την στιγμή που στη χώρα μας η απειλή του κορωνοϊού δεν έχει ακόμα εξαλειφθεί.

Μάλιστα, στη συνέχεια οι πρόσφυγες και οι μετανάστες διασκορπίζονται με αποτέλεσμα, σε περίπτωση που έχουν «κολλήσει» τον ιό να τον διασκορπίζουν σε άλλα άτομα με τα οποία έρχονται σε επαφή.

Απλά… μεταφέρθηκε!

Λίγες μέρες μετά και σύμφωνα με τις δηλώσεις των αρμοδίων το χάος διευθετήθηκε! Ψέμα διότι μπορεί μπροστά από το κτήριο στην  οδό Λιοσίων 142 να μην παρατηρείται πλέον η ίδια κατάσταση, ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο στο πίσω στενό, στην  οδό Παρασκευοπούλου 3. Όπως διαπίστωσε ο ίδιος αναγνώστης ο συνωστισμός των προηγούμενων ημερών έχει μεταφερθεί εκεί.

Πάλι σχηματίζονται τεράστιες ουρές από αλλοδαπούς οι οποίοι δεν τηρούν κανένα απολύτως προληπτικό μέτρο για την αποφυγή της μετάδοσης του κορωνοϊού. Σύμφωνα με την καταγγελία, με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί να βρει κανείς πως στο συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται το παράρτημα ενός γνωστού οργανισμού που βοηθά πρόσφυγες και μετανάστες, γι’ αυτό και παρατηρούνται οι εικόνες της μαζικής συγκέντρωσης ατόμων.

Σε αυτή την περίπτωση το ερώτημα που προκύπτει είναι, δεν θα έπρεπε ο εν λόγω οργανισμός ο οποίος νοιάζεται για τους πρόσφυγες και μετανάστες να φροντίσει ώστε να τηρούνται στοιχειωδώς τα μέτρα προστασίας;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This