Καταγγελία: ΜΚΟ και αλλοδαποί αδιαφορούν για τους νόμους, την δημόσια υγεία και την ασφάλεια! (video)

Must Read

Μπορεί τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον να έχει μονοπωλήσει η Μύκονος και τα χλιδάτα πάρτι, μπορεί να έχουμε εστιάσει στα πρόστιμα και τα «λουκέτα», όμως δεν κοιτάμε στην… αυλή μας, που τα περιστατικά συγχρωτισμού, δεν είναι μεμονωμένα αλλά καθημερινά!

Ούτε μάσκες, ούτε αποστάσεις

Σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στο newsbreak.gr ο συνωστισμός στην οδό Λιοσίων και συγκεκριμένα στο νούμερο 140-142 δίπλα στη στάση Αγίου Μελετίου, κάθε πρωί μετανάστες και πρόσφυγες συνωστίζονται με αποτέλεσμα κάθε έννοια προστασίας και ασφάλειας πάει περίπατο!

https://vimeo.com/427284494

Εκατοντάδες αλλοδαποί χωρίς μάσκες, ή αποστάσεις ασφαλείας παραμένουν για αρκετή ώρα και στη συνέχεια διασκορπίζονται με αποτέλεσμα να μεταφέρουν τον ιό σε περίπτωση που από κάπου τον έχουν κολλήσει.

Η ΜΚΟ και το -υπεράνω του νόμου- φροντιστήριο

Και δεν είναι το μόνο περιστατικό δυστυχώς:

Το δεύτερο περιστατικό είναι ότι σε βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook, η ΜΚΟ Our House άρχισε ξανά τα δωρεάν φροντιστήρια για πρόσφυγες.

Μέχρι εδώ όλα καλά! Το εξοργιστικό είναι ότι ενώ έχουν επιβληθεί μέτρα και κανόνες (με την επιβολή προστίμων σε περίπτωση παραβίασης) σε όλα τα ελληνικά σχολεία, παραλίες, κέντρα διασκέδασης, καταστήματα κ.λπ. στο συγκεκριμένο άτυπο σχολείο φαίνεται ότι δεν κρατούνται αποστάσεις ούτε φορούν μάσκες οι δάσκαλοι ή οι μαθητές.

Και πέρα από επικίνδυνο είναι προκλητικό άνθρωποι οι οποίοι φιλοξενούνται από μία χώρα να μην σέβονται τους νόμους και τους κανόνες. Η λογική του «δύο μέτρα και δύο σταθμά» (και δεν είναι η πρώτη φορά) είναι βέβαιο ότι εξοργίζει τους Έλληνες και είναι απαραίτητη η παρέμβαση της οργανωμένης πολιτείας ώστε να σταματήσουν κάποιοι να βρίσκονται στο απυρόβλητο, προσβάλλοντας τους νομοταγείς πολίτες και επαγγελματίες που θυσιάζουν την οικονομική τους επιβίωση για το γενικότερο καλό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This