Δικαίωση! Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον άνδρα που κλώτσησε σκυλάκι στην Κομοτηνή (video)

Must Read

Ήγγικεν η ώρα για να τιμωρηθούν όλοι όσοι εξακολουθούν να βασανίζουν αθώα πλάσματα στην χώρα μας, η οποία δυστυχώς κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις με υψηλά ποσοστά κακοποίησης ζώων στην Ευρώπη. Τα θλιβερά αυτά νούμερα, εξακολουθούν να αποτελούν «πληγή» για την Ελλάδα, παρά το αυστηρό νομικό πλαίσιο που έχει ψηφιστεί. Τα πρόστιμα είναι «βαριά» αρκεί να ταυτοποιηθούν οι ένοχοι, κάτι που προφανώς απαιτεί να γίνονται οι καταγγελίες έστω και ανώνυμα. 

Σύμφωνα με  το fonirodopis.gr, το απόσπασμα από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε πριν λίγες μέρες άνδρα να κλωτσάει ένα ήσυχο αδέσποτο σκυλί που ήταν ξαπλωμένο στο πεζοδρόμιο, έφτασε στα χέρια της αστυνομίας, μετά από καταγγελία του πρόεδρου της Φιλοζωικής Κομοτηνής, Παναγιώτη Γκουδουσίδη.

Ο δράστης ταυτοποίηθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και του ασκήθηκε ποινική δίωξη, αλλά και πρόστιμο 30.000 ευρώ. Ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης όμως σε σε περίπτωση αθώωσης του από τα ποινικά δικαστήρια, το πρόστιμο ακυρώνεται.

Ο Παναγιώτης Γκουδουσίδης ευχαρίστησε τις Αστυνομικές Αρχές και προειδοποίησε ότι δεν θα μείνει ατιμώρητη καμία περίπτωση κακοποίησης ζώου στην Κομοτηνή. Επιπλέον, τόνισε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που έριξε πρόσφατα φόλες στην περιοχή της Τσανάκλειου Σχολής και σκότωσε 3 σκυλιά, βρίσκονται σε καλό στάδιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This