Μεγάλη Φωτιά στις Σάπες Ροδόπης – Εκκενώνεται προληπτικά οικισμός Παλιννοστούντων Ποντίων (video)

Must Read

Εκκένωση του οικισμού των Παλιννοστούντων Ποντίων στη Δημοτική Ενότητα Σαπών Ροδόπης εισηγήθηκε πριν από λίγη ώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς έχει ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή.    

Στο σημείο αυτή την ώρα επιχειρεί ισχυρή πυροσβεστική δύναμη με 61 πυροσβέστες, 22 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 3 πεζοπόρα τμήματα, ενώ η τοπική κοινότητα ενισχύει τις προσπάθειες κατάσβεσης με υδροφόρες και εκσκαφείς.

Μέσα σε πυκνούς καπνούς, οι πυροσβεστικές δυνάμεις και οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης μάχονται να σώσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

  • Δείτε σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This