Θεσσαλονίκη: «Τσάκωσαν» 63χρονο την ώρα που ετοιμαζόταν να αρπάξει ανήλικο κορίτσι!

Must Read

«Στα πράσα» έπιασαν έναν 63χρονο, στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που επιχειρούσε να αρπάξει ένα 10χρονο κορίτσι, το οποίο επαιτούσε σε κεντρικό δρόμο, πουλώντας χαρτομάντιλα.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της αστυνομίας, το περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Παρασκευής στην οδό Μητροπόλεως, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους, όπου ο 63χρονος Έλληνας φέρεται να πλησίασε το κορίτσι, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, με το πρόσημα της αγοράς χαρτομάντιλων και στη συνέχεια επιχείρησε να την βάλει σε ένα διερχόμενο ταξί, παρά το γεγονός ότι η μικρή έφερε αντίσταση και αναζητούσε τη μητέρα της, που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Άμεσα, οι περαστικοί αντιλήφθηκαν το συμβάν και ειδοποίησαν την αστυνομία. Μετά από αναζητήσεις ο 63χρονος συνταξιούχος εντοπίστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας και προσήχθη στο τμήμα Λευκού Πύργου, όπου κατά την προανάκριση που ακολούθησε αποφασίστηκε η σύλληψή του.

Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίστηκαν τόσο η ανήλικη όσο και η μητέρα της, ενώ αυτή την ώρα η μικρή εξετάζεται από παιδοψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων περιγράφοντας τα όσα είχαν προηγηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This