Πολίτης «έλουσε» με γάλα υπάλληλο του ΕΦΚΑ διαμαρτυρόμενος για τη γραφειοκρατία!

Must Read

Με την κυβέρνηση να έχει αφήσει στις τύχες τους τους εργαζομένους στο Δημόσιο και με τις ελλείψεις σε επίπεδο προσωπικού να είναι αναρίθμητες, ένα νέο περιστατικό βίας (αυτή τη φορά χωρίς τραυματισμούς) έλαβε χώρα, αυτή τη φορά σε υπηρεσία του ΕΦΚΑ, με διαμαρτυρόμενο για τη γραφειοκρατία και τις καθυστερήσεις πολίτη να «λούζει» με γάλα μια υπάλληλο.

Σύμφωνα με καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων στο τ. ΙΚΑ (ΠΟΣΕ – ΙΚΑ), το νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, στο Ζ’ υποκατάστημα μισθωτών του e-ΕΦΚΑ (Ν. Κόσμος). «Συναλλασσόμενος που προσήλθε στο υποκατάστημα του Νέου Κόσμου», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΟΣΕ – ΙΚΑ, «αιτούμενος τη λήψη συγκεκριμένης παροχής, επειδή θεώρησε ‘γραφειοκρατική ταλαιπωρία’ την προσκόμιση των αναγκαίων δικαιολογητικών που του ζητήθηκαν από τη συνάδελφό μας (όπως ήταν υποχρεωμένη από τις εγκύκλιες οδηγίες της υπηρεσίας), αποφάσισε να ξεσπάσει την ‘αγανάκτησή’ του σ’ αυτήν, περιλούζοντάς την με ένα μπουκάλι γάλα που κράταγε μαζί του και κατόπιν να φύγει ως κύριος, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα».

«Δυστυχώς αυτό το συμβάν», σύμφωνα με την ομοσπονδία, «είναι το τελευταίο από μια σειρά πολλών άλλων που έχουν λάβει χώρα σε βάρος συναδέλφων μας και καθώς είναι πολύ ‘ζωντανό’ ακόμα το συμβάν στη ΔΟΥ Κοζάνης, όπου συνάδελφοί μας εφοριακοί έπεσαν θύματα ‘τυφλής’ εγκληματικής βίας, μόνο και μόνο γιατί έκαναν τη δουλειά τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This