Πρόλαβε τα χειρότερα η Αστυνομία με την κατάσχεση τεράστιας ποσότητας αερίου γέλιου στο Ηράκλειο

Must Read

Εκατοντάδες φιαλίδια με το άκρως επικίνδυνο αέριο γέλιου κατάφεραν να εντοπίσουν και να κατασχέσουν οι διωκτικές Αρχές στη Χερσόνησο Ηρακλείου, ενώ συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Όπως έγινε γνωστό, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου πραγματοποίησαν ελέγχους, στη διάρκεια των οποίων εντόπισαν δύο αλλοδαπούς και δύο Έλληνες (ένας άντρας και μία γυναίκα) να κατέχουν και να διαθέτουν προς πώληση φιαλίδια-αμπούλες και μπαλόνια τα οποία περιείχαν αέριο γέλιου. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 821 φιαλίδια, τα οποία περιείχαν αέριο γέλιου, 1.178 μπαλόνια, 7 μεταλλικές προωθητικές συσκευές και το χρηματικό ποσό των 525 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αέριο γέλιου θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς έχει πολλές παρενέργειες και μπορεί να προκαλέσει ακόμη και θάνατο. Πρόκειται για το υποξείδιο του αζώτου το οποίο προκαλεί αυτόματη ευθυμία και γέλιο. Ο «χρήστης», αφού το εισπνεύσει, αρχίζει αμέσως να ονειροπολεί και να χάνει ελαφρώς την επαφή με την πραγματικότητα. Η επίδραση του αερίου δεν κρατάει πολύ, συνήθως ένα λεπτό, και η αίσθηση ευχαρίστησης που νιώθει ο χρήστης προέρχεται από την υποξία, την έλλειψη δηλαδή οξυγόνου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This