Drones, μυστικοί αστυνομικοί (και… αιθέριες καλλονές-καλεσμένες) επιστρατεύονται για τα πάρτι σε beach bar και σιδερόφραχτες βίλες!

Must Read

Με drones και… undercover αστυνομικούς ενδέχεται να ριχτούν στη μάχη κατά του κορωνοϊού οι αρμόδιες Αρχές, σύμφωνα με δηλώσεις του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρου Μπαλάσκα.

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων έχει ανησυχήσει την κυβέρνηση σε σημείο να εξετάζει διάφορες λύσεις για την αποφυγή διασποράς του ιού, ανάμεσα στις οποίες είναι και η χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών, τα οποία θα πετούν πάνω από χώρους όπου διοργανώνονται πάρτι ή εκδηλώσεις και θα επιβάλουν την τάξη… από αέρος!

Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ANT1, ο Σταύρος Μπαλάσκας δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να επιστρατευτούν ακόμα και μυστικοί αστυνομικοί, τονίζοντας ότι στόχος της Αστυνομίας είναι να γίνονται ενδελεχείς έλεγχοι. «Ο αρμόδιος υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι σε συζητήσεις με το επιτελείο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης»,  ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., για να προσθέσει: «Για να λυθεί το πρόβλημα θα χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα για να μπορέσουμε να συνετίσουμε τους συμπολίτες μας, μήπως καταλάβουν πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που κάνουν και να σταματήσουν ή με το καλό ή με το κακό».

Υπό άκρα μυστικότητα

Όπως δήλωσε ο ίδιος, τα drones ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν σε κοσμικά νησιά, όπως η Μύκονος, όπου διοργανώνονται πάρτι, ορισμένα εκ των οποίων υπό άκρα μυστικότητα για την αποφυγή προβλημάτων με τις Αρχές. Ως παράδειγμα έφερε μία τέτοια εκδήλωση σε οίκημα με σιδερόφραχτες πύλες, όπου δεν μπορούσαν να μπουν αστυνομικοί. Σε περιπτώσεις όπως αυτή, ενδέχεται να γίνεται χρήση των drones, όπως είπε.

Στην ερώτηση αν εξετάζεται ως λύση να γίνονται πάρτι υπό την επίβλεψη μυστικών αστυνομικών, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. δεν το απέκλεισε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι εντολές είναι να μπορέσουν (σ.σ.: οι αστυνομικοί) να αποτρέψουν τη διοργάνωση των event. Ο ρόλος της Αστυνομίας είναι η πρόληψη και μόνο όταν αυτό αποτυγχάνει προβαίνει σε καταστολή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This