Μπουνιές σε παραλία της Χαλκιδικής! Ιδιοκτήτης βάρκας επιτέθηκε σε λουόμενους γιατί τον εμπόδιζαν (video)

Must Read

Αποκαρδιωτικές εικόνες αποτυπώθηκαν στο βίντεο από καβγά που εκτυλίχθηκε σε παραλία της Φούρκας στη Χαλκιδική.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν στη Voria.gr την επίθεση ενός ιδιοκτήτη μικρού σκάφους ο οποίος επέστρεφε στην ακτή μετά από ερασιτεχνικό ψάρεμα και απαίτησε από τους λουόμενους  να απομακρυνθούν από το σημείο. Με θράσος μάλιστα, ζήτησε από τους ανθρώπους που απολάμβαναν το μπάνιο τους στην παραλία, να απομακρύνουν και τα αυτοκίνητά τους γιατί τον εμπόδισαν να ανελκύσει τη βάρκα του.

Ωστόσο, το γεγονός ότι στο σημείο δεν έχει κατασκευαστεί γλίστρα καθιστά παράνομη την ανέλκυση των σκαφών και ως αποτέλεσμα οι λουόμενοι αντέδρασαν και αρνήθηκαν να διωχθούν από την παραλία.

Ο νεαρός ιδιοκτήτης του σκάφους εκνευρίστηκε και άρχισε να βρίζει τους παραθεριστές ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες χτύπησε μια νεαρή γυναίκα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς με μπουνιές και σπρωξίματα μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο ιδιοκτήτης της βάρκας κατάφερε να ανελκύσει τη βάρκα του και να εξαφανιστεί πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία, ενώ η γυναίκα που δέχτηκε τα χτυπήματα, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας για τις πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This