19-9-2020

Μαχαιριά ΗΠΑ: Μην ταξιδεύετε στην Ελλάδα!

Ταξιδιωτική οδηγία – σοκ των ΗΠΑ κατά της Ελλάδας!

Μία εξέλιξη που ισοδυναμεί με πισώπλατο μαχαίρωμα κατά της Ελλάδας, έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ταξιδιωτική οδηγία που εκδόθηκε προειδοποιεί τους αμερικανούς πολίτες να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα διότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνη λόγω των αυξημένων κρουσμάτων του κορονοϊού!

Σύμφωνα με την απαράδεκτη επίσημη ανακοίνωση του κέντρου πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων των ΗΠΑ, η Ελλάδα όχι μόνο θεωρείται ως χώρα υψηλού κινδύνου για τον κορονοϊό, αλλά γίνεται και μία εξαιρετικά δυσμενής αναφορά όσον αφορά το έθνικό σύστημα υγείας.

Συγκεκριμένα, στην επίσημη ανακοίνωση υπάρχει η επισήμανση πως «εάν ταξιδέψετε στην Ελλάδα και νοσήσετε, είναι αμφίβολο εάν θα λάβετε ορθή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη»! Εξωφρενικές καταστάσεις από μία χώρα μάλιστα με εκατόμβες θυμάτων λόγω της άθλιας διαχείρισης!

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ